888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Micromillions X toimub 19.-29. märtsini

MicroMillions X

PokerStarsi madalate panustega meistrivõistlustel MicriMillions X on 9.-19. märtsil garanteeritud viis miljonit dollarit. Tulemas on 100 turniiri, mille sisseostud vaid alates 0.11 dollarist ning kõige kallim on 22-dollarilise osalustasuga põhiturniir, mille võitjale garanteeritakse 100 000 dollarit.

Festivali sisseostud on üsna väikesed, kuid auhinnarahad sellest hoolimata vägagi märkimisväärsed - mullu teenis põhiturniiri võitja 92 899 dollarit. Käimas on ka kvalifitseeruvad satelliidid, mis annavad võimaluse osaleda põhiturniiril ja teistel mängudel veelgi odavamalt.

MicroMillions liidrite edetabel

Mängijaid, kes koguvad MicroMillions liidrite edetabeli raames turniiridelt kõige enam punkte, ootavad lisaauhinnad. Punkte jagatakse kõikidele mängijatele, kes jõuavad MicroMillions turniiridel auhinnalistele kohtadele. Mängija, kes kogub kõige rohkem punkte, kuulutatakse MicroMillions seeria parimaks mängijaks ja keda premeeritakse tasuta Sunday Million piletitega kuueks kuuks.

Micromillions edetabeli auhinnad

KohtAuhind
1. kohtTasuta Sunday Million piletid kuueks kuuks (26 x $215)
2.- 10. koht5 x $215 Sunday Million piletit ($1075 iga võitja kohta)
11.-100. koht1 x $215 Sunday Million pilet

MicroMillions countdown

Sel korral on tulekul ka MicroMillionsi countdown turniirid. Tegemist on kümne kõige populaarsema MicroMillionsi ürituse mänguraha versioonidega. MicroMillions countdown mängudel võid sa 9.-18. märtsil osaleda alates vaid 10 000 mänguraha žetooni eest.

Kogu festivali puudutava info leiad PokerStarsi MicroMillionsi erilehelt.

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest ning õiguse mängida igakuistel PokerNewsi mängijate freerollidel, millest järgmine leiab aset 10. aprillil.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?