PokerStars esitleb SCOOP-il uusi 'N-Stack' turniire

PokerStars esitleb SCOOP-il uusi 'N-Stack' turniire 0001

Talv on peatselt läbi saamas ning kevad ukse ees. See tähendab, et on juba aeg teha plaane kahe kuu pärast algavaks Spring Championship of Online Poker (SCOOP) festivaliks PokerStarsis.

Pokkerifestivali esialgses kavas on 135 turniiri, mis on planeeritud toimuma ajavahemikus 10.-24. mai 2015. Turniirid viiakse läbi madalal, keskmisel ja kõrgel mängutasemel ning nad algavad samal ajal.

Kokku on plaanis 45 erinevat turniiriformaati ning mängutasemed on järgmised:
- Madal: $109
- Keskmine: $1 050
- Kõrge: $10 300

Turniiride garantiid pole veel välja kuulutatud, kuid võib eeldada, et need on sarnased eelmisele aastale. Festivali korraldajate kinnitusel on kavas võistelda mitmetes erinevas formaatides, milleks on lisaks kõige populaarsemale no-limit holdem'ile ka fixed-limit hold'em, pot-limit Omaha, pot-limit five-card Omaha, pot-limit Omaha hi-lo, limit Omaha hi-lo, badugi, five-card draw, H.O.R.S.E ja eight-game.

Mängitakse erinevates formaatides nagu freeze-out, rebuy, super-progressive knockout, heads-up, Zoom, six-max, four-max, heads-up ja "n-stack".

Kui esimestega on tõenäoliselt tuttav iga pokkerisõber, siis n-stack turniire pole siiani veel PokerStarsis esitletud. Sisuliselt on need turniirid sarnased re-buy mänguformaadiga, kuid mõnede eranditega.

Nimelt alustavad mängijad turniiri 1000 punktiga ning võivad teha kindla aja jooksul 4 tasuta re-buyd. Nii võib mängija alustada turniiri 1000 punktiga, koheselt "osta" end 5000-le või teha 1-3 rebuyd, hoides osa chippe kõrval juhuks, kui stäkk saab otsa. Re-buy perioodi lõppedes lisatakse mängija stäkile kõik kasutamata re-buy'd.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories