Triobet usub EMV-l noormängijate edusse

EMV 2015 logo

Triobet peab tõenäoliseks, et kuu aja pärast algavate pokkeri Eesti meistrivõistluse põhiturniiri võidab 21-26 aastane mängija. Seda tõenäosust väljendab võidukoefitsient 1,75, vanust 28 või rohkem aga koefitsient 2,17. Kui põhiturniir peaks lõppema täpselt 27-aastane mängija võiduga, makstakse õnnestunud panus 15-kordselt tagasi.

Viimasest kolmest põhiturniiri võitjast kaks - Ranno Sootla ning Madis Erit – olid tšempioniks tuleku hetkel kõigest 21-aastased ning 2013. aastal triumfeerinud Madis Müüril täitunud täpselt 27 eluaastat. Seevastu kuni 2011. aastani, mil võitis Henri Käsper, riisusid põhiturniiril koore juba märksa vanemad mängumehed.

Sarnane tendents valitseb ka maailmas, sest viimane üle 27-aastane pokkerimängija, kes võitis pokkeri WSOP põhiturniiri, oli Jerry Yang 2007. aastal. Seevastu eelmisel sajandil peeti kahekümnendates eluaastates meeste - näiteks Stu Ungari ja Phil Hellmuthi - võidutsemist pigem erandiks.

“Viimase seitsme-kaheksa aastaga on turniiripokkeri tiitlivõistlustel osalevate mängijate keskmine vanus nii Eestis kui ka mujal maailmas tublisti langenud,” kommenteeris Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. “Peamiselt on see tingitud netipokkeri võidukäigust, mis toob väga palju uusi noori mängijaid ka live-pokkerisse,” selgitas Andres.

Samas tuletas Burget meelde, et kümnest Eesti läbi aegade edukaimast pokkerimängijast on vaid Raigo "hotcocacola" Aasmaa 26-aastane, kõigil ülejäänutel aga turjal üle 29 eluaasta. “Eeldatavalt löövad kõik esikümne mehed ka põhiturniiril kaasa ning tegemist on eranditult väga tugevate tegijatega,” arvas Andres.

Triobet võimaldab ennustada ka rahvaturniiril osalevate mängijate arvu, põhiturniiri võitja taskukaarte viimases jaotuses ning seda, kas paarismängu tšempioniteks tuleb kahest mehest, kahest naisest või hoopis mehest ja naisest koosnev segapaar. Kõiki pakkumisi saab näha siin.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) poolt korraldatavad 2015. aasta pokkeri Eesti meistrivõistlused toimuvad 1.-11. aprillil Tallinnas. Koostöös Olympic Poker Clubiga läbiviidaval festivalil selgitatakse vabariigi meistrid kümnel turniiril. Kulminatsiooniks on 300-eurose osalustasuga No Limit Holdem põhiturniir, mis algab pühapäeval, 4. aprillil. Kuni 270 osalejaga võistlus koosneb kolmest mängupäevast ning leiab lõpplahenduse 11. aprilli keskpäeval algavas finaallauas.

Triobetis on hetkel käimas EMV online-kvalifikatsioon, mille garanteeritud auhinnafond on 15 000 eurot. Satelliitturniiride süsteem on väga lihtne, koosnedes igapäevastest 200- ning iganädalastest 800-eurose garanteeritud auhinnafondiga turniiridest.

Sel aastal ei registreeri Triobet satelliitturniiride parimaid vastavatele meistrivõistluste turniiridele, vaid kannab raha võidetud pileti vääringus mängija Triobeti kontole. Nii võimaldatakse kõikidel võitjatel ise otsustada, kas ning millistel turniiridel nad osaleda soovivad. Samuti pole enam võimalik Eesti meistrivõistluste turniiripileteid läbi Triobeti osta.

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Triobet usub EMV-l noormängijate edusse 101
Viimaste aastate Eesti meistrid: Madis Müür annab teatepulga Ranno Sootlale üle.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories