Alavere pokkerimeistriks tuli Janek Hin

Janek Hin

15. mail toimusid Harjumaal, Anija vallas esimesed Alavere meistrivõistlused pokkeris. 25-eurose osalustasuga No Limit Holdem turniiri võitis kehralane Janek Hin (pildil).

Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi koostöös Alavere pubis korraldatud pokkerivõistlus kestis seitse tundi. Mängutasemed vältasid 20 minutit ning alustati 20 000 stardipunktiga.

Auhinnaraha jagus kolmele parimale. Pärast pronksikoha saavutanud Tarmo Peensalu väljalangemist selgus meister Janeki ning Kaspar Kaegase vahel toimunud esikohaduellis.

Viimases jaotuses panid mõlemad mehed oma punktid mängu pärast lauas avatud {7-}{q-}{6-}{9-}{7-}. Kaspar näitas {9-}{6-}-ga kahte paari, Janek aga {8-}{5-}, mis tähendas märksa kõrgemat kombinatsiooni - rida.

Janek on osalenud korduvalt suurematel Tallinnas toimuvatel pokkerivõistlustel. 2012. aasta septembris saavutas ta Eesti läbi aegade populaarseimal igakuisel pokkeriturniiril Triobet Live teise koha, poolteist aastat hiljem oli aga samal võistlusel neljas.

„Pokkeriturniir oli äärmisel lõbus ning mängijaid võeti väärikalt vastu,“ ütles Tartu Mõttemängude Klubi juht Tarmo Pikk. „Eriti sooviksin tänada pubi omanikku Rainis Lõukest, kes ka ise turniirist osa võttis ning konkurente tasuta keelekastega kostitas,“ kiitis "Waim".

„Loodame, et Alavere meistrivõistluste traditsioon jätkub ning ka kohalike mängijate aktiivsus on järgmisel aastal suurem,“ sõnas Tarmo. „Koostöös Triobetiga läbiviidavad regionaalsed pokkeriturniirid jätkuvad aga 29. mail toimuvate Tõrva meistrivõistlustega, millel osalemine on kõigile tasuta,“ lisas "Waim".

Alavere pokkerimeistriks tuli Janek Hin 101
Alavere meistrivõistlused

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories