Täna toimub Triobetis Pärnu meistrivõistluste finaalsatelliit

Pärnu meistrivõistlused

Täna, 19. mail kell 21:00 algab Triobetis 11-eurose sisseostuga satelliitturniir, mille parimatele on garanteeritud kümme piletit reedel Grand Prix Port Arturi kasiinos algavatele Pärnu lahtistele meistrivõistlustele.

Osalejad alustavad finaalsatelliiti 1000 punktiga ning blindidega 10/20. Turniir viiakse läbi 9-minutiliste mängutasemetega ning esimese 45 minuti jooksul on lubatud sooritada piiramatus koguses lisaoste ja 5 euro eest ühekordne add’on (3000 punkti). Hiline registreerumine vältab 15 minutit.

Turniiri parimatele garanteeritakse vähemalt kümme 110-eurost piletit 22. mail algavatele Pärnu lahtistele meistrivõistlustele. Kahest stardipäevast ning finaalist koosnev suurturniir viiakse läbi 45-minutiliste mängutasemetega ning 20 000-punktilise algstäkiga.

Mõlemal stardipäeval on lubatud hiline registreerumine 180 minuti jooksul ning üks re-entry. Seejuures saavad teisel stardipäeval osaleda ka kõik need, kes esimesel välja langesid ning igal mängijal on võimalik sooritada kokku kuni neli sisseostu. Kummalgi avapäeval pääseb laudadesse 50 osalejat, võitja selgub aga pühapäeval, 24. mail.

„Pärnu meistrivõistlused toimusid esimest korda juba neli aastat tagasi ning alati on olnud tegemist väga menuka turniiriga,“ kiitis Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Online- ning live-satelliitide läbiviimine, kohaliku pokkeriklubi igakülgne toetus ning hea koostöö Grand Prix kasiinoga annavad alust arvata, et algavatest meistrivõistlustest kujuneb Eesti üks viimaste aastate suuremaid väljaspool Tallinna toimuvaid pokkeriturniire,“ sõnas Andres.

Finaalsatelliit (ID 14536613) on leitav Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events

Kampaania tingimused:
1. Triobet registreerib kõik pileti võitnud mängijad Pärnu lahtistele meistrivõistlustele 48 tunni jooksul pärast finaalsatelliidi lõppu. Pileti võitjad registreeritakse vaid ühele mängija poolt valitud stardipäevale, millest tuleb anda teada 24 tunni jooksul aadressil andres.burget@triobet.com.
2. Võidetud piletitele puuduvad alternatiivsed (rahalised) auhinnad ning kasutamata jäänud pileteid ei kompenseerita.
3. Mängijatel tohib olla Triobeti pokkeritoas vaid üks konto. Mitme konto omamine, niisamuti igasugune kokkumäng ja muu ebaaus tegevus on rangelt keelatud ning reeglite vastu eksinute poolt võidetud auhinnad konfiskeeritakse.
4. Pokkeritoa juhtkonnal on õigus kampaaniat ning selle reegleid oma äranägemise järgi kas osaliselt või täielikult muuta sellest eelnevalt ette teatamata. Pokkeritoa juhtkonna otsused on lõplikud.

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories