Eestis loodud Unibeti tarkvara võitis järjekordse auhinna

Unibeti tarkvara

Eestis loodud pokkeritarkvara kasutav Unibet pälvis juba teist aastat järjest ajakirja eGaming Review poolt väljaantava innovatsiooni auhinna.

Žürii hinnangul vääris erilist kiitust Unibeti tegevus harrastusmängijate soovidele vastava online-pokkeri arendamisel. Esile tõsteti mänguga integreeritud sotsiaalseid elemente, mille hulka kuuluvad näiteks erinevad saavutused, missioonid ning profiili kohandamine vastavalt kliendi tahtele.

„Meil oli äärmiselt hea meel auhind juba teist aastat järjest vastu võtta,“ tänas Unibeti pokkeriosakonna juht Andrew West. „Usume, et tänapäevases pokkeris on innovatsioon määrava tähtsusega ning loodame võita selle auhinna ka järgmisel aastal,“ kinnitas West.

Eestis baseeruvasse ettevõttesse Relax Gaming Ltd. 1,25 miljonit eurot investeerinud Unibet lahkus eelmise aasta alguses Microgamingu pokkerivõrgustikust põhjusel, et teistest pokkeritubadest eristuda ning iseseisvalt tegutseda.

„Internetipokker on muutunud viimaste aastatega võrdlemisi masinlikuks mänguks, kus on peamiselt arvestatud elukutseliste pokkerimängijate mugavusega,“ tõdes Unibeti Eesti kliendisuhete juht Ergo Maruste. „Nii ei jõua aga laudadesse uued harrastusmängijad, kelleta ei püsi online-pokker elujõulisena. Juba tänasel päeval on proffide kontsentratsioon liiga kõrge,“ väitis Maruste.

„Jätkusuutlikuks arenguks on vajalik, et pokkerit mängitaks peamiselt meelelahutuslikel kaalutlustel, uutele mängijatele oleks tagatud võimalikult pehme maandumine ning puuduks võimalus erinevate arvutiprogrammide abil vastaste kohta infot koguda,“ jätkas Maruste. „Seetõttu on Unibeti kaasaegses mängukeskkonnas garanteeritud maksimaalne anonüümsus ning välistatud võimalus konkreetse mängulaua või –koha valikuks ja mängitud jaotuste salvestamiseks,“ selgitas Maruste.

Lisaks eGaming Review poolt pälvitud tunnustusele on Unibet võitnud aasta innovatsiooni auhinna ka mainekal Euroopa pokkeriauhindade galal. Unibeti tarkvara ühildub nii PC kui Mac-iga ning mängida saab kas läbi veebibrauseri või tarkvara alla laadides. Samuti töötab tarkvara iOS ning Android operatsioonisüsteemi kasutavatel tahvelarvutitel.

Unibeti tarkvara saad alla laadida siit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories