Kahtlustatavad robotid on võitnud Pokerstarsi laudades 1,5 miljonit dollarit

Kahtlustatavad robotid on võitnud Pokerstarsi laudades 1,5 miljonit dollarit 0001

Maailma suurim online pokkerituba Pokerstars on kinnitanud, et uurib juhtumit, kus kahtlustatakse Pot Limit Omaha rahalaudades roboteid ehk "mängijaid" peamiselt Venemaalt ja Kasahstanist, kes kokku võitnud 1,5 miljonit dollarit.

Uurimisel on PLO rahamängud panustega $0.50/$1 ja $1/$2 limiitides. TwoPlusTwo foorumis spekuleeritakse, et botte leidub ka FullTilt ja 888 pokkeri mängudes.

Kahtlustused tulid ilmsiks, kui TwoPlusTwo foorumis kasutajad "Grethe" ja "Oink" jagasid erinevat informatsiooni, mis ei sisaldanud tavapärast bad beat kurtmist, vaid erinevaid statistilisi andmeid, mis viitavad tavapäratule käitumisele keskmiste panustega laudades. Leidub palju kahtlaselt käituvaid "mängijaid", kelle panustamismuster vastab kindlale reeglistikule.

Kasutaja "Schwein" analüüsis erinevaid mängijaid, mille tulemusel joonistus välja kindel erinevus erinevate robotite panustamismustris. Sarnaste kasutajanimedega erinevatel mängijatel on kindel muster, mis joonistub välja graafikul.

Kahtlustatavad robotid on võitnud Pokerstarsi laudades 1,5 miljonit dollarit 101

Andmeid töödeldi Venemaa PTR andmebaasi põhjal, mis jagab erinevat statistikat Venemaa mängijate vahel. Kuigi leht on keelatud, töötab see tänagi ning mängijad kahtlustavad, et robotid jagavad omavahel infot taskukaartide kohta, mille põhjal on lihtsam otsuseid teha.

Pokerstars on kinnitanud mängijate kirjavahetuses ja ka Pokernewsile, et kahtlustel on alust ning tegeletakse kahtlaste mängijate analüüsiga, kelle teenistus võib tänu pokkeritoa boonustele olla oluliselt suurem, kui laudades võidetud summad. Kahtlased mängukontod blokeeritakse koheselt ning kahju kannatanud saavad hüvitist, mida paljud juba ka on saanud, ent kurdavad summade suuruste üle.

Diskussioon antud teemal ja erinevad võrdlustabelid on leitavad TwoPlusTwo foorumist.

Tehnoloogia tormiline areng viib tahes tahtmata selleni, et järjest enam hakkavad pokkeritoad seisma vastamisi spetsiaalsete pokkerimänguks valmistatud programmidega, mis tähendab, et ka mängijatel tuleb kaine pilguga vastaseid valida ja kahtluste korral koheselt pokkerituba informeerida.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories