Tasuta kursus: Õpi aktsiatega kauplemist maailmakuulsa Lex van Dam käe all TradingHD-s

TradingHD

16. aprillil avas PokerNewsi omanikfirma iBus Meedia aktsiate ja investeerimise portaali TradingHD, mille abil võid ka sina saada edukaks kauplejaks maailmakuulsa riskifondi juhi Lex van Dam ja teiste abil.

TradingHD pakub võimalust sukelduda ka kõige algajamatel aktsiate kauplemise maailma tänu sissejuhatavale tasuta kursusele, mis annab ülevaate kõigest, et alustada edukat teekonda aktsiate kauplemisega. Üheksaosaline tasuta kursus koosneb 10-minutlistest loengutest, mis annab ülevaate kõigest mida peaks üks algaja kaupleja või investeerija teadma.

"Kui te arvate, et aktsiate kauplemisega on lihtne raha teha, siis te olete eksinud. Liiga palju on turgudel täiskohaga inimesi, mis tähendab, et kui seal on lihtne raha teha, nad oleks selle juba võtnud. Ma olen kauplemise tegelenud üle 20 aasta ja võin ausalt öelda, et sellega tegeleb uskumatult palju intelligentseid inimesi, kes kõik võitlevad ellujäämise nimel - rikkaks saavad vaid vähesed," valgustab esmalt algajaid Lex van Dam.

Tasuta kursuse eesmärk on aidata algajatel alustada kauplemist, kursus tutvustab teemasid nagu "Turud ja ideede genereerimine" , "Põhiõiguste ja tehniline analüüs" ning "Kauplemise psühholoogia ja riskijuhtimine", mida kõike on selgitatud lühidalt ja võimalik jälgida peatükkide kaupa.

Tasuta kursuse saad kui registreerid kasutaja TradingHD lehel ja kus saad ka esitada küsimusi otse juhendajatele. Pärast kasutaja loomist saad koheselt ligipääsu tasuta kursusele ning paljudele teistele kasulikele materjalidele, mida on aidanud kokku panna parimad eksperdid.

Eestis on mitmed pokkeriharrastajad, kes tegelevad oma igapäevatöös suuremahulise investeerimise või kauplemisega. Nende hulgas on näiteks Heiti Riisberg, Rain Mölderkivi ja kahel korral aktsiamängu „Börsihai“ võitjad Lauri Meidla ning Marat Kasparov. Viimase põnevat intervjuud saad lugeda Ekspressi vahendusel siit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories