11. Micromillions toimub 16.-26. juulil Pokerstarsis

MicroMillions 11

PokerStarsi madalate panustega meistrivõistlustel MicroMillions 11 on 16.-26. juulil garanteeritud viis miljonit dollarit. Tulemas on 100 turniiri, mille sisseostud vaid alates 0.11 dollarist ning kõige kallim on 22-dollarilise osalustasuga põhiturniir, mille võitjale garanteeritakse 100 000 dollarit.

Festivali sisseostud on üsna väikesed, kuid auhinnarahad sellest hoolimata vägagi märkimisväärsed. Käimas on ka kvalifitseeruvad satelliidid, mis annavad võimaluse osaleda põhiturniiril ja teistel mängudel veelgi odavamalt.

Suurima ja põnevaima madalate panustega turniiriseeria 10. hooajal domineerisid Venemaa mängijad. Miljonitest dollaritest sai osa mängijaid üle maailma, ent Venemaa võttis suurima osa – üle $800 000 ja 25 805 rahalise võidu. $22 põhiturniiri kestis veidi üle 12 tunni ning 59 648 mängija hulgast väljus võidukana "BgsaPnaples" - auhinnaks 110 743 dollarit. Lahingu seeria parima mängija tiitli võitis siiski Ukraina mängija "PsychoPol", kes hoidis liidrikohta suurema osa seeriast ja osales kõikidel turniiridel peale ühe.

MicroMillions liidrite edetabel

Mängijaid, kes koguvad MicroMillions liidrite edetabeli raames turniiridelt kõige enam punkte, ootavad lisaauhinnad. Punkte jagatakse kõikidele mängijatele, kes jõuavad MicroMillions turniiridel auhinnalistele kohtadele. Mängija, kes kogub kõige rohkem punkte, kuulutatakse MicroMillions seeria parimaks mängijaks ja keda premeeritakse tasuta Sunday Million piletitega kuueks kuuks.

Micromillions edetabeli auhinnad

KohtAuhind
1. kohtTasuta Sunday Million piletid kuueks kuuks (26 x $215)
2.- 10. koht5 x $215 Sunday Million piletit ($1075 iga võitja kohta)
11.-100. koht1 x $215 Sunday Million pilet

Kogu festivali puudutava info leiad PokerStarsi MicroMillionsi erilehelt.

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest ja eluaegse õiguse osaleda meie eripakkumistel. Tutvu maailma suurima pokkeritoa ülevaatega ja lae alla tasuta pokkeritoa tarkvara siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories