94-aastane vanapapi grindib edukalt WSOP põhiturniiril

William Wachter

Pokkerit mängida pole kunagi hilja!

94-aastane Teise Maailmasõja veteran William Wachter‏ (pildil) on tegemas head mängu WSOP põhiturniiril ning jõudnud 103 300 punktiga kolmandasse päeva.

Tegemist on selleaastase WSOP konkurentsitult vanima osalejaga, kes on mänginud enda sõnul pokkerit koguni 74 aastat. Põhiturniiril osales ülitighti mängustiiliga seeniorist ettevõtja ka mullu.

"Siis sain kohutava bad beadi," rääkis mees. "Kolmandal päeval oli mul piisavalt chippe, et jõuda neljandasse päeva ning võib-olla isegi rahadesse. Seega otsustasin foldida kõik peale ässade, kuningate ja äss-kuninga. Emandad viskasin ka maha. Lõpuks sain BB-l üheksate paari ning kuna keegi ei tõstnud, vaatasime floppi, mis oli {k-Spades}{9-Hearts}{4-Clubs}. Üks kutt panustas, teine callis, kõik muud foldisid ja mina callisin ka. Turn oli {2-Diamonds} ehk maas ei olnud mingeid mastivõimalusi. Ma chekkisin, üks kutt panustas ja teine läks all-in. Callisin, näitas {k-}{9-}. Ja river oli kuningas! Ma oleksin võinud tõusta chipliidriks ning kogu selle värgi veel kinni panna," pahandas Wachter.

Kuigi mehe vaim on värske, piinavad teda paraku mitmed ealised iseärasused. Näiteks on pokkeriveteranil narkolepsia ning lauda tukastama jäävat meest on tulnud korduvalt üles ajada. Kuid ilma pokkerita Wachter elada ei suuda. "Ma tõesti armastan seda," rõkkas vanameister.

Wachter pole esimene ülikõrges eas pokkerimängija, kes WSOP-l pilke püüab. Jack Ury jõudis neli aastat järjest (2007-2010) WSOP põhiturniiri teise päeva (ühel korral ka kolmandasse), olles viimasel turniiril koguni 97 aastat vana. Cashida tal küll ei õnnestunud, küll aga sooritada meeldejääv slowroll Steven Friedlanderi vastu, mille jäädvustasid ka telekaamerad. Ury suri 2011. aasta 1. veebruaril.

VEEL LUGUSID

Other Stories