Järgmine Pärnu Poker Weekend toimub 10.-11. juulil

Pärnu turniir

Tuleval nädalavahetusel toimub suvepealinna suurimas, Port Arturi kaubanduskeskuses asuvas Grand Prix kasiinos, järjekordne Pärnu Poker Weekend. Kahepäevase minifestivali raames viiakse läbi 70-eurose osalustasuga Grand Prix Live ning 50-eurose sisseostuga Triobet Live.

Reedel toimuva Grand Prix Live mängutasemed vältavad 30 minutit ning osalejad alustavad turniiri 15 000 stardipunktiga. Need, kes tasuvad turniiripileti eest vähemalt kaks tundi enne võistluse algust, saavad 10% suurema algstäki.

Lubatud on ühekordne re-entry esimese 200 minuti jooksul. Igast sisseostust läheb 4 eurot erilisse High Hand fondi, mille saab mängija, kes võidab kõrgeima käe (alates majast) esimese 200 minuti jooksul.

Seevastu laupäevane Triobet Live jätkub vana struktuuri alusel - alustatakse 10 000 stardipunktiga ning mängitakse 30-minutiliste tasemetega. Re-entry võimalust ei ole.

Mõlemal, kell 19:00 algaval turniiril pääseb koheselt laudadesse kuni 50 pokkerisõpra, ülejäänutel tuleb aga loota hilisele registreerumisele, mis kestab 200 minutit.

Triobet Live’ile on võimalus kvalifitseeruda läbi 9. juuli õhtul kell 21:00 algava 11-eurose osalustasuga online-satelliitturniiri, mille parimatele garanteeritakse vähemalt 5 piletit laupäeval Pärnu Poker Weekend raames toimuvale Triobet Live Pärnu etapile.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories