Tulekul on Daniel Negreanu suvepidu

Daniel Negreanu

Kujuta ette, et on mõnus pühapäev, oled just ärganud ning ühtäkki mõistad, et kõik su sõbrad ei räägi muust, kui sellest uskumatust peost, kus nad eelmisel õhul käisid. Sina aga istusid kodus ja seadsid sahtlis sokke värvide järgi ritta...

Sellist saatust ei soovi me kellelegi ning seepärast on kõik PokerStarsi vähemalt SilverStar tasemel olevad VIP-mängijad kutsutud unustamatule peole!

1. augustil ootab Daniel Negreanu kõiki oma kodulinna Torontosse, kus toimub järjekordne VIP-klubi pidu. Nagu ikka, on oodata põnevat meelelahutusprogrammi, tasuta sööki-jooki, lõbusat seltskonda ja põnevaid mänge. Tulekul on ka heategevusturniir, millest võtavad osa mitmed kuulsused, muuhulgas näiteks NHL superstaar Phil Kessel.

VIP Club Live piletid on müügil PokerStars VIP-poes ja neid saavad osta kõik vähemalt SilverStar VIP-tasemel olevad mängijad.

Kui Toronto jääb pisut kaugeks siis ole mureta, 5. septembril kohtutakse ka Ateenas. Seniks vaata, mis toimus näiteks eelmisel peol Sofias, Bulgaarias.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories