Tänase Beat The Pro turniiri lisaauhindadeks on OPS pilet ja 50-eurosed pearahad

OlyBeti profid

Täna õhtul kell 20:00 toimub OlyBetis iganädalane Beat the PRO turniir, millel on tavapärasest suuremad lisaauhinnad. Lisaks 50-eurostele pearahadele, mis ootavad OlyBeti protiimi kuuluvate Paavo Korkka (pildil vasakul) ning Raigo Aasmaa (pildil paremal) väljalööjaid, teenib turniiri võitja ka 110-eurose OPS-turniiripileti.

11-eurose sisseostuga freezeout-turniiri algstäkk on 3000 punkti ning mängutasemed vältavad sel nädalal 8 minutit. Igal sisseostult läheb 5 eurot turniiri auhinnafondi, teise 5 eurot moodustab aga pearaha.

Kasutajanimede „hotcocacola“ ja „pafka12“ all osalevate OlyBeti proffide väljalööjaid ootab tavapärasest kümme korda suurem (50 eurone) preemia, mida õnnelik pearahakütt võib kasutada vastavalt oma äranägemisele.

Beat the Pro turniiri on võimalik leida OlyBeti lobbyst läbi: Tournaments > Special

Reedel, 14. augustil kell 18:00 algava OPS-i võitja teenib lisaks auhinnarahale karika, võistlusest valmib live-blogi ning turniiri tulemused edastatakse maailma suurimale live-pokkeri andmebaasile The Hendon Mob.

Lisaks Tallinnale saab osaleda OPS-il kolmes Leedu suuremas linnas: Vilniuses, Kaunases ning Klaipedas. Võistlussari toimub OlyBet Monthly Special nime all ka Tartus ning satelliitturniiridelt võidetud pileteid on lubatud kasutada kõikides eelpool mainitud linnades saja päeva vältel.

OPS turniirid viiakse läbi No Limit Holdem freezeout-mänguformaadis 11 000 stardipunkti ning 30-minutiliste tasemetega. Tartus on võimalik sooritada ka piiramatus koguses tagasioste (re-entry) esimese 240 minuti jooksul.

Tallinnas ning Vilniuses toimuvate OPS turniiride lisaauhinnad jagunevad järgmiselt:
- Turniiri võitja ning parim naismängija saavad 110-eurose OPS pileti,
- Turniiri kümme finalisti teenivad 22-eurose OPS satelliidipileti.

Tartus, Kaunases ning Klaipedas saab 110-eurose OPS turniiripileti turniiri võitja, lisaks premeeritakse 22-euroste satelliidipiletitega teise kuni kuuenda koha saavutanud mängijaid.

OPS-ile on võimalik pääseda läbi kolmefaasilise online-kvalifikatsiooni OlyBeti pokkeritoas, mis koosneb vaid freezeout-turniiridest. Kõikidel satelliitturniiridel on sarnane struktuur, teise ning kolmanda tasemel on võimalik teha ka hiline sisseost 60 minuti jooksul.

- 1. tase: Esmaspäevast kuni laupäevani kell 18:00 algab freeroll, mille viis parimat pääsevad järgmise taseme turniirile. Mängijad alustavad 500 punktiga, üks reigitud käsi turniirile eelneva 24 tunni jooksul annab 100 lisapunkti.
- 2. tase: Esmaspäevast kuni laupäevani kell 20:00 viiakse läbi €3,30-sisseostuga turniir, mille viis parimat pääsevad pühapäevasele supersatelliidile. Mängijad alustavad 2000 punktiga, 50 reigitud kätt turniirile eelneva 24 tunni jooksul annab 100 lisapunkti.
- 3. tase: 22-eurose sisseostuga supersatelliit toimub pühapäeviti kell 20:00 ning sellel on garanteeritud viis 110-eurost OPS-turniiripiletit.

Satelliitturniiridelt võidetud pileteid võib kasutada kõikides OPS-i võõrustavates linnades saja päeva vältel. Turniirid on leitavad OlyBeti ooteruumist läbi Satellites > Online Events.

Tingimused:
- Nii Eestis kui ka Leedus on nõutav minimaalne vanusepiir 21 aastat.
- Live-turniiridele registreerumine ning registreerumise võimalik tühistamine OlyBetis peab olema tehtud hiljemalt 24 tundi enne turniiri algust.
- Mängijad, kes registreeruvad live-turniiridele läbi interneti, peavad võtma kasiino kassast pileti ning esitama selleks isikut tõendava dokumendi.
- Internetis võidetud piletid on individuaalsed ning neid ei saa müü ega vahetada rahaks.
- OPS-il võidetud pilet kantakse mängija OlyBeti kontole. Konto peab olema loodud hiljemalt turniiri lõpptulemuste selgumise ajaks, vajadusel saab selle teha ka kasiinos kohapeal.

Tutvu pokkeritoa sõltumatu ülevaatega siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories