2. oktoobril selgub esimene Valgamaa pokkerimeister

Annimatsi pokker

Reedel, 2. oktoobril toimuvad Otepää lähedal asuvas Annimatsi kämpingus esimesed Valgamaa meistrivõistlused turniiripokkeris. Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi koostöös läbiviidavale turniirile järgnevad 3.-4. oktoobrini vältavad esimesed pubipokkeri sügispäevad.

Annimatsi kämpingus korraldati ka selleaastaseid ning mulluseid Otepää meistrivõistlusi, millele järgnesid pubipokkeri suvepäevad. „Pokkerit mängida ning sõprade seltsis pidu panna soovitakse aga ometi ka sügisel,“ muheles Tartu Mõttemängude klubi juht Tarmo "Waim" Pikk. „Just seetõttu ootab meid peatselt ees järjekordne pikk nädalavahetus, mis algab Valgamaa meistrivõistlustega ning lõppeb esimeste ametlike pubipokkeri sügispäevadega,“ selgitas Tarmo.

Valgamaa meistrivõistluste mängutasemed vältavad 20 minutit ning sarnaselt teistele Triobeti regionaalsetele turniiridele alustatakse 20 000 stardipunktiga. Lisaks auhinnarahale premeeritakse esikohale tulnud mängijat ka karikaga. Osaleda võivad kõik vähemalt 21-aastased pokkerisõbrad elukohast sõltumata.

„Turniirile lisab erakordsust ka see, et kõigil on lubatud soovi korral omad joogid ning söögid kaasa võtta,“ jätkas "Waim". „Väljalangejaid ootab saun ja kümblustünn, samuti võib Annimatsi kämpingusse vaid 10 euro eest ööbima jääda,“ lisas Tarmo.

Valgamaa meistrivõistluste on võimalik registreeruda ainult läbi Triobeti pokkeritoa enne 2. oktoobrit kell 12:00. Mängijad võivad osta turniiripileti otse või võita läbi 28. septembrist kuni 1. oktoobrini vältava online-kvalifikatsiooni.

Kell 19:00 algavad 3,30-eurose sisseostuga satelliitturniirid mängitakse 9-minutiliste tasemete ning 1000 stardipunktiga. Esimese 45 minuti jooksul on võimalik teha piiramatus koguses juurdeoste (a’ 1000 punkti) ja/või add’on (3000 punkti). Hiline registreerimine kestab 30 minutit, samuti on lubatud kahekordne sisseost.

Kõik satelliitturniirid algavad vähemalt nelja mängija osavõtul ning neist igaühe kahele parimale on garanteeritud 25-eurone pilet. Online-kvalifikatsioon on leitav Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events.

Valgamaa meistrivõistlustele tuleb võtta kaasa isikut tõendav dokument ning turniirialale pääsevad vaid registreeritud mängijad. Pokkeriturniir algab täpselt kell 19:00, hilinejad saavad aga istuda lauda kuni esimese pausi lõpuni (orienteeruvalt kell 20:55).

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories