Microgaming hakkab võimaldama sagedast nimevahetust

Microgaming hakkab võimaldama sagedast nimevahetust 0001

Microgamingu võrgustik e. MPN, mida esindavad Eestis Triobet, OlyBet ning Paf, võimaldab peatselt vahetada mängijatel oma kasutajanime kord 30 päeva jooksul või iga 1000 mängitud käe järel.

Muudatus viiakse ellu homme, 22. septembril ning see puudutab loetud arvu pokkeritubasid. Kuu lõpuks peaks see olema kättesaadav kõikides võrgustikku kuuluvates tubades.

Eesmärk on tavapärane ning viimasel ajal laialdaselt levinud "nõrgemate mängijate kaitse". Kuna tugevamad mängijad kasutavad enamasti erinevaid andmekogumise ning statistikaprogramme, leiavad nad "kalakesed" tihti üles juba siis kui nad on alles lauda istunud.

Sarnaselt live-pokkeriga peetakse õigeks küll seda, kui suurte kogemustega mängija on loonud endale ise andmebaasi ning otsustab selle põhjal, kellega ning kuidas mängida. Paraku on need aga ostetavad ning müüdavad.

Kuigi andmekaevamine ning laudadesse paigutamise scrpitid pole enamikes online-tubades lubades lubatud, ei suudeta neid alati üheselt tuvastada ning bännida vaid reaalselt eksinuid. Kuna radikaalsed meetodid tooksid suurt kahju kogu võrgustikule tervikuna, otsitakse just selliseid lahendusi, mis võimaldaks mängijatel end ise kaitsta.

Võrgustiku esindaja kinnitusel on 1000 kätt või 30 päeva mõistlik seetõttu, et väiksem mängitud käte hulk ei anna täpset ülevaadet mängijate panustamismustri kohta.

PokerScouti andmetel mängib MPN võrgustikus üheaegselt umbes 650 mängijat (seitsme päeva keskmine), millega ollakse hetkel suuruselt 11. teenusepakkuja maailmas. MPN jääb napilt alla näiteks üheksandat kohta hoidvale Full Tilt pokkeritoale, mille keskmine mängijate hulk on 800.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories