Norra meistrivõistlused toimuvad viimaks...Norras!

Norra meistrivõistlused toimuvad viimaks...Norras! 0001

2014. aastal esitas Norra kultuuriministeerium ülekutse, mis võimaldaks korraldada Norra riigi territooriumil kodumänge ja väikese sisseostuga pokkeriturniire. See võimaldas loota, et alates 2008. aastast teistest riikides peetud Norra meistrivõistlused turniiripokkeris naasevad viimaks koju.

Amayale kuuluv Global Poker Tours Ltd. andis just teada, et nüüd ongi see aeg käes. 2015. aasta Norra meistrivõistlused koosnevad viiest regionaalsest üritusest ning põhivõistlusest, mis toimub riigi pealinnas Oslos.

Mängima oodatakse umbes 2000 pokkerisportlast, mis peaks selgelt ületama viimaseid Dublinis korraldatud Norra meistrivõistlusi, millel lõi kaasa 1274 osalejat.

"Seda on kaua oodatud ning ma olen väga elevil, et saan viimaks mängida riigi tähtsaimal pokkeriturniiril oma kodus," kiitis Johnny Lodden, kes on üks läbi aegade parimatest Norra pokkerimängijatest. "Pole vahet, mis spordiga sa tegeled - kodus mängimises on alati midagi erilist ning pokker pole siinkohal mingi erand," väitis Lodden, kes on võistelnud ka Tallinnas.

Norra meistrivõistluste ajakava on järgmine:

TurniirAsukohtKuupäev
Østlands ChampionshipsOslo10.-11. oktoober
Sørland ChampionshipsKristiansand17.-18. oktoober
North ChampionshipsBodø24.-25. oktoober
Central ChampionshipsTrondheim31. oktoober - 1. november
Western ChampionshipsBergen7.-8. november
Norwegian ChampionshipsOslo18.-24. november

Regionaalsete meistrivõistluste sisseost on 1500 Norra krooni (umbes 160 eurot) ning need toimivad satelliitturniiridena Oslos mängitavale põhiturniirile.

Pealinnas viiakse läbi kolm turniiri, millest tähtsaim 5000-kroonise osalustasuga põhiturniir. Ürituse ametlikuks heategevuslikuks partneriks on Blodkreftforeningen (riigi leukeemia fond), kellele annetatakse 5% kõikidelt sisseostu summadelt.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories