OPEM 2015 toimub 1.-8. novembril

ETPF-i lipp

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) poolt läbiviidavad 2015. aasta online-pokkeri Eesti meistrivõistlused (OPEM) toimuvad 1.-8. novembril ning koosnevad 12 turniirist.

Arvult kaheksas OPEM viiakse läbi koostöös Pafi, Unibeti, Triobeti ja OlyBetiga, kellest igaüks korraldab kaks kuni neli turniiri. Meistrivõistlustel saavad osaleda kõik vähemalt 21-aastased Eesti pokkerihuvilised ning mängijate mugavust silmas pidades vahetub turniiride korraldaja iga kahe päeva järel.

„Meid toetab neli siinsel turul litsentseeritud operaatorit, kes on andnud väärika panuse Eesti pokkeri arengusse mitte ainult sellel, vaid ka eelnevatel aastatel,“ kommenteeris föderatsiooni juhatuse liige Tanel Reisi. „Seega pidasime igati mõistetavaks, et neil kõigil oleks oma roll ka OPEM-i läbiviimises. Turniiride täpse jagunemise pokkeritubade vahel selgitasime loosi teel,“ jätkas Tanel.

Festival algab freerolliga Unibetis ning kulmineerub sarnaselt 2013. aastale Pafis, kus viiakse läbi 110-eurose osalustasuga No Limit Holdem põhiturniir. Ülejäänud turniiride sisseostud on 11, 33, 55 või 210 eurot, neist kalleim toimub 4. novembri õhtul Triobetis.

„Võrreldes eelmise aastaga on turniiride sisseostud mõnevõrra väiksemad, mis muudab tiitlivõistlustel osalemise ka hobimängijatele jõukohaseks,“ möönis Tanel. Eelkõige puudutab see naisteturniiri, kuid ka teisi No Limit Holdemist erinevaid mänguformaate. Turniiride struktuurid ning täpsed algusajad on küll veel paika panemata, kuid selguvad samuti õige pea,“ lisas Tanel.

Võistluste auhinnafondid moodustuvad mängijate poolt tehtud sissemaksetest, millele lisanduvad pokkeritubade poolt väljapandud eriauhinnad. Üldarvestuse viite parimat ETPF-i liikmesklubidesse kuuluvat mängijat, kes registreerivad end eelnevalt nõuetekohaselt ETPF-i kodulehel, premeeritakse 2016. aasta Eesti meistrivõistluste pakettidega üldväärtuses 1500 eurot.

Möödunud aastal toimunud OPEM-i raames viidi läbi kümme turniiri, millel osales hinnanguliselt üle 500 erineva võistleja. OPEM-i tähtsaima, 110-eurose sisseostuga No Limit Holdem põhiturniiri võitis Georgi Abuladze, kes krooniti ka üldarvestuse parimaks mängijaks.

Turniiride ajakava

OPEM 2015 toimub 1.-8. novembril 101

UUENDUS: Kolmas turniir toimub OlyBetis!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories