Sel pühapäeval toimub arvult kolmas Mulgi karikaturniir

Taivo Tooming

Pühapäeval, 13. septembril selgub Viljandis arvult kolmas Mulgi karikavõitja turniiripokkeris. Pubis „Suur Vend“ toimuval ning Triobeti ja Tartu Mõttemängude Klubi koostöös läbiviidaval No Limit Holdem freezeout-turniiril pääseb osalema kuni 45 mängijat.

Võistluse mängutasemed vältavad 20 minutit ning sarnaselt teistele Triobeti regionaalsetele turniiridele alustatakse 20 000 stardipunktiga. Lisaks auhinnarahale premeeritakse esikohale tulnud mängijat ka karikaga.

Esimene Mulgi karikaturniir viidi läbi 2013. aastal Karksi-Nuias, kus paistsid silma kaksikvennad Mangelsood. Turniiri võitnud Simo ning kolmandaks tulnud Siimu vahel jõudis poodiumile ka võrulanna Keithi Valli.

Järgmisel aastal toimusid tiitlivõistlused juba Viljandis ning lõppesid pingelise esikohaheitlusega Wismari pokkeriklubi raudvara Taivo Toomingu (pildil) ning kohalike entusiastide Silver Särevi ja Magnus Puki vahel.

„See oli armutu lahing - piltlikult öeldes mängiti nii, et veri ninast väljas,“ naljatles Tartu Mõttemängude Klubi juht Tarmo „Waim“ Pikk. „Ühes turniiri varasemas mängufaasis oli Toomingul näiteks vaid kaks antet järel, kuid imekombel suutis ta mängu tagasi tulla ning viimaks ka võitjana lahkuda,“ mäletas "Waim".

Mulgi Karikale on võimalik registreeruda ainult läbi Triobeti pokkeritoa enne 11. septembrit kell 12:00. Mängijad võivad osta turniiripileti otse või võita läbi 7.-10. septembrini vältava online-kvalifikatsiooni.

Kell 19:00 algavad 3,30-eurose sisseostuga satelliitturniirid mängitakse 9-minutiliste tasemete ning 1000 stardipunktiga. Esimese 45 minuti jooksul on võimalik teha piiramatus koguses juurdeoste (a’ 1000 punkti) ja/või add’on (3000 punkti). Hiline registeerimine kestab 30 minutit, samuti on lubatud kahekordne sisseost.

Kõik satelliitturniirid algavad vähemalt nelja mängija osavõtul ning neist igaühe kahele parimale on garanteeritud 25-eurone pilet. „Mulgi Karikas – satelliit (2 GTD)“ nime kandvad online-satelliidid on leitavad Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events.

Karikaturniirile tuleb võtta kaasa isikut tõendav dokument ning turniirialale pääsevad vaid registreeritud mängijad. Pokkeriturniir algab täpselt kell 14:00, hilinejad saavad aga istuda lauda kuni esimese pausi lõpuni (orienteeruvalt kell 15:55).

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories