Triobeti Highroller-turniiril osalevad ka Gert Dorbek ja Tanel Sokk

Gert Dorbek

10.-11. oktoobril Tallinna teletornis toimuval 1100-eurose osalustasuga Triobet Highrollers in the Sky pokkeriturniiril võistleb kolm Eesti koondise ning korvpalliklubi Tartu Ülikool/Rock mängijat. Triobeti hinnangul saavutab neist kõrgeima koha Gert Dorbek.

„Pokkerit olen mänginud ajaviiteks koos sõpradega ning osalenud kunagi ka ühel turniiril. Aga meist kolmest olengi ma tõenäoliselt parim pokkerimängija,“ arvas 30-aastane Dorbek. Võidukoefitsient 2,25 näitab, et sellesse usub ka Triobet.

Dorbeki vahetud konkurendid on Tanel Sokk ning Janar Talts, kelle jaoks pole turniiripokker samuti võõras. Siiski peetakse nende edulootusi Dorbeki omast oluliselt väiksemateks: Taltsi võimalusi hinnatakse ühele kolme ning Sokul ühele 3,2 vastu. Kui üks kolmest sportlastest suudaks kõrgetasemelise turniiri võita, maksab Triobet kõik sellele tehtud panused 15-kordselt tagasi.

„Lõplik koht pokkeriturniiril ei sõltu ainuüksi mänguoskustest ega kaardiõnnest, vaid ka näiteks mängija füüsilisest ja vaimsest valmisolekust, samas lauas mängivate vastaste taktikast ning positsioonist,“ selgitas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Lihtne neil seal mõistagi olema ei saa, sest eeldatavalt on kohal nii Eesti pokkeriparemik kui ka nimekad külalised välisriikidest,“ lisas Andres.

170 meetri kõrgusel läbiviidav Triobet Highrollers in the Sky pokkeriturniir on maapinnast kõige kõrgemal siseruumides toimuv pokkeriturniir Euroopas. Laudadesse pääseb 50 mängijat ning võitjale ennustatakse ligi 20 000-eurost auhinnaraha. Turniiripilet on võimalik lunastada vaid läbi Triobeti pokkeritoa, võites selle kas online-satelliitturniiridelt või ostes enne 7. oktoobri keskpäeva.

Turniirist valmib ka live-blogi formaadis otseülekanne meie portaalis.

Foto: Ilmars Znotins, AFP

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories