Triobeti klient võitis tiitli „Universumi parim pokkerimängija“

Triobeti laud

6.-13. septembril MPN võrgustikus toimunud 200 000-eurose garanteeritud auhinnafondiga pokkerifestivali Universal Championship of Poker (UCOP) üldarvestuse parimaks krooniti Triobeti kasutaja „PokahPPL“.

Lätist pärit mängijal õnnestus võita üks osavõistlus, 55-eurose sisseostuga „UCOP Most Interesting Tournament Turbo“. No Limit Holdem re-buy mänguformaadis korraldatud pokkeriturniiri esikoht tõi sisse 5796 eurot.

Kuigi lisaks sellele jõudis „PohahPPL“ auhinnarahadesse veel vaid ühel korral, teenis ta tublisti punktilisa mängu striimimise, Twitteris säutsumise ning stabiilsuse eest. Lisaks kõlava nimega tiitlile premeeriti Läti pokkerimängijat eksklusiivse karika ning 10 000-eurose auhinnarahaga.

„11 turniirist koosnenud UCOP oli uuendusliku kontseptsiooniga pokkerifestival, kus arvestati nii mängutulemusi kui ka sotsiaalset aktiivsust pokkeri propageerimisel,“ kommenteeris Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Ükski esikümnes lõpetanud mängija ei jõudnud auhinnarahadesse üle kolme korra ning ainuüksi sotsiaalse aktiivsuse eest oli võimalik saavutada 15. koht,“ väitis Burget.

Auhindu jagus üldarvestuse kümnele parimale. Neist kolm esimest said rahalise preemia, ülejäänud aga pileteid MPN võrgustiku tähtsaimale iganädalase pokkeriturniirile Sunday Showdown. „Meil on väga hea meel, et festivali võitjaks tuli just Triobeti klient ning kokku jõudis esikümnesse koguni kaks meie mängijat,“ rõõmustas Andres.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories