Triobeti OPEM 2015 turniiride kogugarantii on 10 000 eurot

OPEM Triobet

Kolme Triobeti pokkeritoas läbiviidava 2015. aasta online-pokkeri Eesti meistrivõistluste (OPEM) turniiri kogugarantii on 10 000 eurot. Turniiripileteid on võimalik osta kas otse või võita teisipäeval alanud kahefaasilise online-kvalifikatsiooni käigus.

3. novembril korraldab Triobet OPEM 2015 raames 11-eurose osalustasuga No Limit Holdem rahvaturniiri ja 33-eurose sisseostuga Limit 7-Card Studi. Päev hiljem viiakse aga läbi festivali kalleim, 215-eurose osalustasuga No Limit Holdem Highroller 6-max turniir.

Kõikidel nimetatud turniiridel on garanteeritud auhinnafondid, mis ulatuvad rahvaturniiril ning 7-Card Studis tuhande, High-Rolleril aga koguni 8000 euroni. Samuti autasustab Triobet kolme turniiri tšempione tasuta pääsmetega järgmisel aastal toimuvatele live-pokkeri Eesti meistrivõistlustele samas mänguformaadis.

OPEM turniiride ajakava Triobetis.
OPEM turniiride ajakava Triobetis.

OPEM turniiridest ning online-kvalifikatsioonist võivad võtta osa kõik vähemalt 21-aastased Triobeti kasutajad. Esmaspäevast kuni laupäevani kell 19:00 toimuvad igapäevased 1,10-eurose sisseostuga ning re-buy ja add’on-i võimalusega satelliitturniirid, millel on garanteeritud vähemalt kaks piletit nädala finaali.

Iganädalane 22-eurose osalustasuga finaalturniir algab pühapäeval kell 20:00 ming viiakse läbi freezeout-mänguformaadis. Turniiri kaks parimat võidavad 215-eurose Highroller turniiri pileti, kolmandaks tulnu pääseb mängima 33-eurosel 7-Card Studil ning neljanda koha saavutanud mängija 11-eurose sisseostuga rahvaturniiril.

730x200
OPEM satelliitide ajakava Triobetis.

OPEM turniirid ning online-kvalifikatsioon on leitav Triobeti pokkeritoast läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events.

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories