888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Unibet premeerib täna selguva juubelikäe võitjat kuni miljoni euroga

Unibeti mängulaud

Unibeti 200 miljoni käe pidustused on jõudmas kulminatsioonini, sest ettevõtte esindaja Ergo Maruste hinnangul jagatakse juubelikäsi välja juba täna, 16. septembril. Unibet premeerib jaotuse võitjat rahalise auhinnaga, mis võib ulatuda kuni ühe miljoni euroni.

„Juubelikäes osalemine sõltub mõistagi vaid juhusest, kuid täpse võidusumma määrab võitva käe tugevus. Kui jaotuse parim kombinatsioon on madalam või võrdne kahe paariga, teenib võitja 10 000 eurot. Nelik toob aga sisse juba 100 tuhat ning Royal Flush koguni miljon eurot,“ täpsustas Ergo.

Unibet premeerib täna selguva juubelikäe võitjat kuni miljoni euroga 101
Juubelikäe väljamaksed

Mängijad, kes osalevad juubelikäes, kuid ei võida jaotust, saavad 2000 eurot vaevatasu. Need, kes istuvad juubelikäe selgumise ajal mõnes muus lauas, teenivad aga pileti 10 000-eurose auhinnafondiga freerollile.

„Sarnased pidustused toimusid ka eelmisel aastal, mil selgus 100-miljoni käsi,“ meenutas Ergo. „Toona võideti Jackpot emandate kolmikuga NL4 lauas. Kuigi peavõit läks sel korral Saksamaale, lõikasid milestone-kätest profiiti ka Eesti pokkerimängijad,“ lisas Ergo.

200 miljoni käe pidustused said alguse 195 000 000 käest ning kestavad kuni 205 000 000 käeni. Iga saja tuhande käe järel selgub uus milestone-käsi, mida mängitakse promo raames välja kokku 101 korral.

Milestone käe (v.a. 200 miljoni käsi) võitja baasauhind jääb vahemikku 100-5000 eurot. Täpne väljamakse sõltub kordajast, mille puhul arvestatakse nii mängutaset kui ka eelneva 60 minuti jooksul vaadatud floppide arvu. Reaalne võidusumma jääb vahemikku 10% kuni 750% baasauhinnast.

Milestone käe väljamängimisest ei saa kasu ainult jaotuse võitja, vaid ka teised lauas istuvad mängijad, kelle baasauhind jääb vahemikku 50-2000 eurot. Täpne võidusumma sõltub siingi kordajast.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?