6. novembril selgub Puhjas järjekordne Tartumaa meister

Tartumaa meistrivõistlused 2014

Reedel, 6. novembril selgub Puhjas juba kolmandat aastat järjest Tartumaa pokkerimeister. Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi koostöös läbiviidava 55-eurose osalustasuga No Limit Holdem turniiri online-kvalifikatsioon kestab kuni 5. novembrini.

Kell 20:00 algavad igapäevased 3,30-eurose sisseostuga satelliitturniirid mängitakse 9-minutiliste tasemete ning 1000 stardipunktiga. Esimese 45 minuti jooksul on võimalik teha piiramatus koguses juurdeoste (a’ 1000 punkti) ja/või add’on (3000 punkti). Hiline registreerimine kestab 30 minutit, samuti on lubatud kahekordne sisseost.

Kõik satelliitturniirid algavad vähemalt nelja mängija osavõtul ning neist igaühe kahele parimale on garanteeritud 55-eurone pilet. Online-kvalifikatsioon on leitav Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events.

Võistlus algab Piilu baaris kell 19:00 ning sellel saavad osaleda elukohast sõltumata kõik vähemalt 21-aastased Triobeti kasutajad. Turniiripilet on võimalik soetada ainult läbi Triobeti, võites see kas läbi online-kvalifikatsiooni või ostes enne 6. novembri keskpäeva.

Meistrivõistluste mängutasemed vältavad 20 minutit ning sarnaselt teistele Triobeti regionaalsetele turniiridele alustatakse 20 000 stardipunktiga. Lisaks auhinnarahale premeeritakse esikohale tulnud mängijat karikaga.

Nii eelmistel kui ka tunamullustel Tartumaa meistrivõistlustel müüdi kõik 45 kohta välja juba päev enne turniiri algust. Möödunud aastal tuli võitjaks võrulanna Keithi Valli, seevastu esimestel tiitlivõistlustel krooniti tšempioniks kohalik pokkerientusiast Martin Hämälainen.

Mõlemad Puhjas toimunud suurturniirid on meelitanud kohale hulga nimekaid mängijaid. Teiste seas on Tartumaa meistritiitlit jahtinud näiteks mitmekordne Eesti pokkerimeister Marko Keskel, Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget, Russian Poker Series tšempion Aleksandr Kuperman, 2012. aasta Eesti naistemeister Ave Lepik ning Eesti läbi aegade suurima online-cashi omanik Janno Jerlakas.

Tartumaa meistrivõistlustele tuleb võtta kaasa isikut tõendav dokument ning turniirialale pääsevad vaid registreeritud mängijad. Pokkeriturniir algab täpselt kell 19:00, hilinejad saavad aga istuda lauda kuni esimese pausi lõpuni (orienteeruvalt kell 20:55).

6. novembril selgub Puhjas järjekordne Tartumaa meister 101

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories