Eesti pokkerimängija võitis miljon dollarit!

Miljoni võit

Eesti pokkerimängija "barrakuuda4" võitis 26. oktoobril PokerStarsis toimunud Spin & Go turniiril täpselt üks miljon dollarit, mis on uueks võimsaks vabariigi rekordiks.

Spin & Go'd on kolmele mängijale mõeldud hyper-turbo sit-and-go turniirid, kus täpne auhinnafond selgub täpselt enne turniiri algust. Enamikel juhtudel duubeldab turniiri võitja oma sisseostu, kuid mõnikord võib minna märksa paremini.

Eelmisel nädalal andis PokerStars teada maksimaalse võidu suurendamisest kuni kümne tuhande kordseks. See tähendab, et näiteks 1-dollarilise sisseostuga Spin & Go turniiril on nüüdsest võimalik võita kuni 10 000 dollarit, 100-dollarilise sisseostuga Spin & Go maksimaalne auhind tõusis aga koguni miljoni dollarini.

Eesti pokkerimängija "barrakuuda4" oli ropu õnnega koos juba ainuüksi siis, kui loosiratas näitas, et kolm mängijat asuvad võistlema 1,2 miljoni dollarilisele auhinnafondile. See tähendas, et võitja teenib täpselt miljoni, ülejäänud kaks saavad aga "lohutuseks" sada tuhat dollarit.

2600 pealtvaatajaga turniiri võita selgus sisuliselt jaotuses, kus "barrakuuda4" pushis all-in kaartidega {4-Clubs}{4-Hearts} pning "minargyuri" callis {a-Hearts}{10-Hearts}-ga. Kujutage ette flippi 900 tuhandele dollarile, mis on suurem enamike eestlaste eluaegsest teenistusest...

Neljad pidasid vastu ning kuigi vastasel jäi natuke punkte järgi, läksid järgmises jaotuses ka need.

Eesti pokkerimängija võitis miljon dollarit! 101
Otsustav jaotus

Palju õnne "barrakuuda4" - Eesti esimene pokkerimiljonär!

Kuigi tegemist on pigem siiski loteriivõiduga, ületab see võimsalt senist Eesti rekordit, mille püstitas Viljandi pokkerimängija Janno Jerlakas eelmise aasta märtsis.

Loe lisa PokerStarsi blogist.

Fotod: PokerStars

VEEL LUGUSID

Other Stories