Grand Prix Live jätkub sel reedel Tallinnas

Pokkeriturniir Grand Prix kasiinos

Sel reedel, 16. oktoobril kell 19:00 algab Tallinnas, Sõpruse kino kasiinos järjekordne Grand Prix Live Tallinn pokkeriturniir.

„Turniir toimub neljal laual ning on omataolistest viimane, sest novembris mänguformaat mõnevõrra muutub,“ kommenteeris kasiinoketi pokkerimänedžer Meelis Jakobson. „Nagu meie hea komme juba ette näeb, kostitame mängijaid jätkuvalt tasuta suupistete ning tervitusjookidega,“ lisas Jakobson.

Turniiri sisseost on 70 eurot, algstäkk 15 000 punkti ning mängitakse 30-minutiliste tasemetega. Lubatud on hiline registreerumine ja ühekordne re-entry esimese 200 minuti jooksul. Registreeruda saab kohapeal või Grand Prix kasiino veebilehel, kusjuures turniiripileti eest vähemalt kaks tundi enne võistluse algust tasunud osalejad saavad 10% suurema algstäki.

Igast sisseostust läheb 4 eurot erilisse High Hand fondi, mille saab mängija, kes võidab kõrgeima käe (alates majast) esimese 200 minuti jooksul. Lisaks saab üllatusauhinna igaüks, kelle käsi esimese 200 minuti jooksul kvalifitseerub.

Alates septembrist antakse Grand Prix Live pileteid ka reedel ning pühapäeval toimuvate turniirisarjade parimatele mängijatele.

Friday Texas Night JP Bonus turniiri sisseostudest läheb viis eurot üldisesse Jackpot-fondi. Iga kvartali 20 parimat pääsevad erilisele finaalturniirile, kus mängitakse kolme kuu jooksul Jackpot-fondi kogunenud eurode nimel. Kasiino lisab sellele omalt poolt kolm Grand Prix Live turniiripiletit.

Samuti teenib tasuta pileti iga kuu edukaim pühapäevaste Super Stack Sunday turniiride mängija.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories