Jennifer Harman ning John Juanda pääsevad Pokkeri Kuulsuste Halli

John Juanda ja Jen Harman

Nimekas naismängija Jennifer Harman (pildil paremal) ning hinnatud turniiriproff John Juanda (pildil vasakul) pääsevad 49. ja 50. liikmena mainekasse Pokkeri Kuulsuste Halli. Tseremoonia toimub Las Vegases 6. novembri õhtul.

Kuigi 50-aastane Harman on viimastel aastatel võrdlemisi vähe mänginud, on tegemist siiski äärmiselt silmapaistva tegijaga. Tema kontos on kaks WSOP käevõru, 12 finaallauda ning 2,7 miljoni dollariline turniiriteenistus. Mõnevõrra vähem on räägitud aga sellest, et Harman on püsinud aastaid maailma kõige paremate high-stakes rahamängijate seas.

Harmanist, kes lööb aktiivselt kaasa ka heategevuses, oleme kirjutanud eraldi ka PokerNews.ee lehel ning tema eluloost saate lugeda näiteks siin ja siin.

Eraldi tutvustamisi ei vaja ka 44-aastane Indoneesia päritolu pokkerirproff Juanda, kelle live-turniiride teenistus ületab 15 miljonit dollarit. Muuhulgas on ta võitnud viis WSOP käevõru, EPT tiitli ning saavutanud hulga võite WPT, APT ja PPT turniiridel.

Juanda elab USA-s juba 1990. aastast, mil alustas õpinguid Oklahoma Üüikoolis. Sealt läks ta edasi Seattle ülikooli, kuid alates 1997. aastast on mees teeninud raha peamiselt pokkerit mängides.

Harman ning Juanda valiti välja kümne finalisti hulgast. Teisteks nimedeks olid Chris Bjorin, David Chiu, Bruno Fitoussi, Carlos Mortensen, Max Pescatori, Terry Rogers, Matt Savage ning varalahkunud David "Devilfish" Ulliott.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories