PokerStars tõstis Spin & Go turniiride auhindu: võimalus võita kuni miljon dollarit

PokerStars

PokerStars'is mängivatel mängijatel on nüüdsest võimalik võita veelgi suuremaid auhindu loterii-laadsetel Spin and Go turniiridel, kuna pokkerituba kergitas võimalikke võite sisseostust kuni 10000 korda suuremaks.

Spin & Go'd on kolmele mängijale mõeldud hyper-turbo sit-and-go turniirid, kus täpne auhinnafond selgub täpselt enne turniiri algust. Enamikel juhtudel duubeldab turniiri võitja oma sisseostu, kuid mõnikord võib minna ka palju paremini.

Kui eelnevalt oli maksimaalne võit 3000 korda suurem kui sisseost, siis nüüdsest enam kui kolm korda varasemast kõrgem. See tähendab, et näiteks 1-dollarilise sisseostuga Spin & Go turniiril on nüüdsest võimalik võita kuni 10 000 dollarit.

Eriti suured summad tulevad mängu aga suurema sisseostu korral - nii on 100-dollarilise sisseostuga Spin & Go maksimaalne võita koguni üks miljon dollarit.

See toob mängu palju põnevust — PokerStars

PokerStarsi Sit & Go ja turniiride manager Baard Dahl selgitas pokkerifoorumis TwoPlusTwo, et maksimaalse võidu suurenemisest hoolimata jääb üldine reigi struktuur ning mängude ülesehitus samaks. Mängijate jaoks on ainuke muudatus see, et tõenäosus peaauhinna võitmiseks, mis oli varem 1:100 000 vastu, langeb nüüd kolmele miljoni vastu.

"Sellel muudatusel on suurema osa väljamaksete jaoks vaid marginaalne mõju. Loodame eelkõige tõsta põnevust ning mitte muuta mänge liiga palju püsimängijate jaoks," selgitas Dahl.

Kuigi hobimängijatele peaks olema tegemist meelepärase muudatusega, on paljud tõsised grinderid juba väljendanud oma pettumust. Nad kardavad, et Spin & Go turniiridel mängimine pole nüüdsest enam nii tulus kui varem.

VEEL LUGUSID

Other Stories