Pühapäeval algab OPEM 2015

ETPF-i lipp

Sel pühapäeval, 1. novembril algavad Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) poolt läbiviidavad arvult kaheksandad online-pokkeri Eesti meistrivõistlused (OPEM).

12 turniirist koosnev OPEM 2015 viiakse läbi koostöös Pafi, Unibeti, Triobeti ja OlyBetiga ning tiitleid saavad jahtida kõik vähemalt 21-aastased Eesti pokkerihuvilised. Festival algab tasuta turniiriga Unibetis ning kulmineerub 110-eurose sisseostuga põhivõistlusega Pafis. Turniiride sisseostud jäävad vahemikku 11-210 eurot.

Võistluste auhinnafondid moodustuvad mängijate poolt tehtud sissemaksetest, millele lisanduvad pokkeritubade poolt väljapandud eriauhinnad. Üldarvestuse viite parimat ETPF-i liikmesklubidesse kuuluvat mängijat, kes registreerivad end nõuetekohaselt ETPF-i kodulehel, premeeritakse 2016. aasta Eesti meistrivõistluste pakettidega üldväärtuses 1500 eurot.

„ETPF-i liikmete registreerimine sulgub kaks tundi enne avaturniiri algust, pühapäeval kell 18:00,“ kommenteeris ETPF-i juhatuse liige Tanel Reisi. „Soovitame võistlustel osalevatel mängijatel aegsasti kontod avada, andmed üle kontrollida ning ETPF-i liikmetel registreerida oma kasutajanimed föderatsiooni kodulehel. Samuti palume neid pärast registreerimist enam mitte muuta,“ rõhutas Tanel.

OPEM 2015 algab 1. novembril kell 20:00 Unibetis. Samaaegselt viiakse läbi kaks turniiri: No Limit Holdem freeroll ning 55-eurose osalustasuga Pot Limit Omaha 6-max. Tasuta turniir toimub 3000 stardipunkti ning 8-minutiliste mängutasemetega, Pot Limit Omaha 6-max aga 5000-punktilise algstäki ning 9-minutiliste tasemetega.

Unibet premeerib freerolli 50 parimat 705 euro väärtuses Eesti meistrivõistluste turniiripiletite ning Unibet Open satelliidipiletitega. Pot Limit Omaha 6-max kaks parimat saavad lisapreemiaks 150-eurose EMV pileti samas mänguformaadis ning kolmas kuni viies koht 50-eurose EMV rahva- või naisteturniiri pileti.

Möödunud aastal korraldatud OPEM-i auhinnafond ületas 40 tuhandet eurot. Festivalil osales üle 500 mängija, kelle seas nii kümned Eesti pokkeritipud kui ka sajad harrastajad. Meistrivõistluste tähtsaima, 110-eurose osalustasuga No Limit Holdem põhiturniiri võitis Georgi Abuladze, kes krooniti ka üldarvestuse parimaks mängijaks.

OPEM 2015 lõplik kava
OPEM 2015 lõplik kava

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories