Triobet garanteerib viis piletit Pärnu pokkeriturniirile

Triobet Live Pärnu võidukäsi

Sel reedel, 23. oktoobril kell 19:00 algab Port Arturi kaubanduskeskuses asuvas Grand Prix kasiinos igakuine Triobet Live Pärnu pokkeriturniir, millele on võimalik pääseda läbi neljapäevani vältava kahefaasilise online-kvalifikatsiooni.

20. ning 21. oktoobril toimuvad igapäevased €1,10 osalustasuga turniirid, mille kaks parimat lunastavad pileti 11-eurose sisseostuga finaalsatelliidile. Mängitakse 5-minutiliste tasemete ning 1000 stardipunktiga. Esimese 30 minuti jooksul on võimalik sooritada piiramatus koguses juurdeoste (a’ 1000 punkti) ja/või add’on (3000 punkti). Hiline registreerimine kestab 15 minutit, samuti on lubatud kahekordne sisseost.

11-eurose sisseostuga finaalsatelliit viiakse läbi 22. oktoobril 3000 stardipunkti ning 9-minutiliste tasemetega. Freezeout-turniiri parimatele garanteeritakse vähemalt viis 50-eurost Triobet Live Pärnu turniiripiletit.

Kõik satelliitturniirid algavad kell 20:00. Need on võimalik leida Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events.

Igakuisel Triobet Live Pärnu pokkeriturniiril pääseb koheselt laudadesse kuni 50 pokkerisõpra, ülejäänutel tuleb aga loota hilisele registreerumisele, mis kestab 200 minutit. Võistlejad alustavad turniiri 10 000 stardipunktiga ning mängitakse 30-minutiliste tasemetega. Lubatud on ühekordne re-entry.

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories