Triobetis algas kvalifitseerumine esimestele Rakvere meistrivõistlustele

Triobet Live Rakvere

16. oktoobril viiakse Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi koostöös läbi esimesed Rakvere meistrivõistlused turniiripokkeris. Esmaspäeval alanud online-kvalifikatsioon vältab kuni 15. oktoobrini.

Iga päev kell 19:00 algab 3,30-eurose sisseostuga satelliitturniir, mis mängitakse 9-minutiliste tasemete ning 1000 stardipunktiga. Esimese 45 minuti jooksul on võimalik teha piiramatus koguses juurdeoste (a’ 1000 punkti) ja/või add’on (3000 punkti). Hiline registreerimine kestab 30 minutit, samuti on lubatud kahekordne sisseost.

Online-kvalifikatsioon on leitav Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events. Kõik satelliitturniirid algavad vähemalt nelja mängija osavõtul ning igaühel neist on garanteeritud vähemalt üks pilet Rakvere Bowlingus toimuvatele ajaloolistele tiitlivõistlustele. Need mängijad, kel ei õnnestu satelliitturniiridelt piletit võita (või kes nendel ei osale), saavad osta pileti Triobetist kuni 16. oktoobrini kell 12:00.

55-eurose osalustasuga Rakvere meistrivõistlustel on sama struktuur, mis teistel tähtsamatel Triobeti regionaalsetel pokkeriturniiridel. Mängutasemed vältavad 20 minutit ning alustatakse 20 000 stardipunktiga. Lisaks auhinnarahale premeeritakse esikohale tulnud mängijat ka karikaga. Osalema pääseb kuni 45 vähemalt 21-aastast pokkerisõpra elukohast sõltumata.

Triobet alustas rahalise sisseostuga live-turniiride korraldamist Lääne-Virumaal juba 2013. aasta novembris. Rakveres toimunud avavõistlusel osales 41 mängijat, mis oli sel hetkel väljaspool Tallinna toimuvate Triobet Live turniiride rekordiks.

„Rakvere pokkerielu on koondunud ümber kaks aastat tagasi asutatud pokkeriklubi Black Bulls, mille esindaja Triin Truss kuulub ka Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni juhatusse,“ kommenteeris Tartu Mõttemängude Klubi juht Tarmo "Waim" Pikk. „Linna asukoha tõttu võib aga eeldada, et kohalikule paremikule pakuvad algavatel meistrivõistlustel konkurentsi ka Tallinna, Tartu ning teiste linnade pokkerientusiastid,“ arvas Tarmo.

Rakvere meistrivõistlustele tuleb võtta kaasa isikut tõendav dokument ning turniirialale pääsevad vaid registreeritud mängijad. Pokkeriturniir algab täpselt kell 19:00, hilinejad saavad aga istuda lauda kuni esimese pausi lõpuni (orienteeruvalt kell 20:55).

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Triobetis algas kvalifitseerumine esimestele Rakvere meistrivõistlustele 101

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories