VIDEO: PokerStars Shark Cage teise hooaja esimene koosseis

PokerStars Shark Cage on telesaade, kus võtavad mõõtu tõelised pokkerilegendid ja Team PokerStars Pro mängijad tervest maailmast. Igas saates osaleb viis professionaalset ning üks läbi interneti kvalifitseerunud mängija. Iga saate võitja pääseb edasi Monacos toimuvasse finaali ning seal ootab parimatest parimat miljon dollarit!

Teise hooaja saated filmiti EPT festivalidel Bahamal ja Monacos. Viimased kolm episoodi s.h. ka miljoni dollari finaal toimus sel aastal Monacos EPT suurfinaali ajal. Esimese hooaja saated leiad siit, tänases artklis leiad teise hooaja esimese koosseisu, kus: tuntud pokkerinäod Daniel Negreanu, Sam Trickett, George Danzer ja Chris Moneymaker ning lisaks golfipro Sergio Garcia ja internetis kvalifitseerunud Johanna Jackli.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories