VIDEO: PokerStars Shark Cage teise hooaja teine koosseis

Shark Cage

PokerStars Shark Cage on telesaade, kus võtavad mõõtu tõelised pokkerilegendid ja Team PokerStars Pro mängijad tervest maailmast. Igas saates osaleb viis professionaalset ning üks läbi interneti kvalifitseerunud mängija. Iga saate võitja pääseb edasi Monacos toimuvasse finaali ning seal ootab parimatest parimat miljon dollarit!

Teise hooaja saated filmiti EPT festivalidel Bahamal ja Monacos. Viimased kolm episoodi s.h. ka miljoni dollari finaal toimus sel aastal Monacos EPT suurfinaali ajal. Esimese hooaja saated leiad siit, teise hooaja esimene koosseis leitav siin.

Tänases artklis leiad teise hooaja teise koosseisu, kus: tänavu OlyBet Kings of Tallinn festivalil osalenud endine Soome miss Sara Chafak, elukutseline naismängija Maria Ho, tuntud Taani pokkeriproff Theo Jorgensen, Mike ‘The Grinder’ Mizrachi, Isaac Haxton ning internetis kvalifitseerunud mängija.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories