27. novembril selgub esimene Tapa pokkerimeister

Tapa meistrivõistlused

Reedel, 27. novembril toimuvad ööklubis Moonclub esimesed Tapa meistrivõistlused pokkeris. Tšempion selgitatakse Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi koostöös läbiviidaval 25-eurose osalustasuga No Limit Holdem turniiril.

Tallinna kesklinnast maanteed mööda 96 ning Rakverest 29 kilomeetri kaugusel Lääne-Virumaal asuv Tapa on oluline militaarkeskus ning raudteesõlmpunkt, kus elab üle 5000 inimese. Ühtegi rahalise sisseostuga pokkeriturniiri Tapal seni veel toimunud ei ole.

„Regionaalsete turniiride korraldamisega võimaldame ka väljaspool suuremaid linnu elavatel pokkerifännidel oma kodupaigas võistelda,“ kommenteeris Tartu Mõttemängude klubi juht Tarmo "Waim" Pikk. „Lisaks kohalikele mängijatele on Tapa meistrivõistlustele oodatud külalised Rakverest ning teistest Eestimaa paikadest. Piisab sellest, kui oled vähemalt 21-aastane Triobeti kasutaja,“ täpsustas Tarmo.

Ööklubi Moonclub teise korruse saalis toimuvate tiitlivõistluste mängutasemed vältavad 20 minutit ning sarnaselt teistele Triobeti regionaalsetele turniiridele alustatakse 20 000 stardipunktiga. Üritust toetavad Penod Ricard Estonia, Mari Mari, Grid Group ning Kase Kaubandus OÜ, samuti toimub klubi peasaalis korralik pidu. Tavapäraselt ootab pokkeriturniiri võitjat ka karikas.

Tapa meistrivõistluste on võimalik registreeruda ainult läbi Triobeti pokkeritoa enne 27. novembrit kell 12:00. Mängijad võivad osta turniiripileti otse või võita läbi 23. kuni 26. novembrini vältava online-kvalifikatsiooni.

Kell 20:00 algavad 3,30-eurose sisseostuga satelliitturniirid mängitakse 9-minutiliste tasemete ning 1000 stardipunktiga. Esimese 45 minuti jooksul on võimalik teha piiramatus koguses juurdeoste (a’ 1000 punkti) ja/või add’on (3000 punkti). Hiline registreerimine kestab 30 minutit, samuti on lubatud kahekordne sisseost.

Kõik satelliitturniirid algavad vähemalt nelja mängija osavõtul ning neist igaühe kahele parimale on garanteeritud 25-eurone pilet. Online-kvalifikatsioon on leitav Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events.

Tapa meistrivõistlustele tuleb võtta kaasa isikut tõendav dokument ning turniirialale pääsevad vaid registreeritud mängijad. Pokkeriturniir algab täpselt kell 19:00, hilinejad saavad aga istuda laudadesse kuni esimese pausi lõpuni (orienteeruvalt kell 20:55).

Ürituse Facebook-lehed on leitavad:
- Tartu Mõttemängude Klubi
- Moonclub

27. novembril selgub esimene Tapa pokkerimeister 101

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories