Selgus esimene Tapa linna pokkerimeister

Meelis Saun

Reedel, 27. novembril toimusid ööklubis Moonclub esimesed Tapa meistrivõistlused turniiripokkeris. Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi koostöös korraldatud 25-eurose osalustasuga No Limit Holdem turniiri võitis Meelis Saun (pildil) Rakverest.

20 000 stardipunktiga turniir viidi läbi 20-minutiliste mängutasemetega. 41 osalejaga võistluse lõpplahendus saabus alles laupäeva hommikul kell viis, mil kaks allesjäänud mängijat otsustasid esikohaduelli lõpetada ning selgitada tšempioni avatud kaartidega.

Otsustavas jaotuses alistas Meelise {10-}{10-} Kunda pokkerimängija Kaido Taidla {a-}{5-}. Vastavalt omavahelisele kokkuleppele teenisid mõlemad 246 eurot auhinnaraha, kolmandaks tulnud Kardo Künnapuu aga 131 eurot. Rahalisi preemiaid jagus kuuele parimale.

2015. aasta Tapa lahtised meistrivõistlused: €25 No Limit Holdem
Lõppjärjestus ja auhinnarahad (EUR)
1. Meelis Saun - 246
2. Kaido Taidla - 246
3. Kardo Künnapuu - 131
4. Raido Parve - 99
5. Allan Lukken - 65
6. Argo Mändmaa - 33

„Arvestades asjaolu, et Tapal pole veel ühtegi rahalise sisseostuga pokkeriturniiri toimunud, jääme osalejate arvuga kindlasti rahule,“ rõõmustas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Nagu arvata võiski, moodustasid enamuse mängijatest küll Lääne-Virumaa pokkerientusiastid, kuid võistlema sõideti ka Tallinnast ning mitmetest teistest Eestimaa paikadest,“ lisas Andres.

Tartu Mõttemängude klubi juhi Tarmo "Waim" Pika sõnul võimaldavad regionaalsed pokkeriturniirid ka väljaspool suuremaid linnu elavatel pokkerifännidel oma kodupaigas võistelda.“Sel aastal oleme viinud turniiripokkeri paljudesse uutesse sihtkohtadesse ning korralikud mängijanumbrid annavad tunnistust, et pokker püsib populaarsena üle Eesti,“ väitis Waim.

Esimesi Tapa meistrivõistlusi toetasid Penod Ricard Estonia, Mari Mari, Grid Group ning Kase Kaubandus OÜ. Detailsemat infot ürituse kohta leiab Facebookist.

Selgus esimene Tapa linna pokkerimeister 101

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories