Täna algab Triobetis Viljandi meistrivõistluste online-kvalifikatsioon

2014. aasta Viljandi meistrivõistluste finaallaud

Täna algab Triobetis kvalifitseerumine 29. novembril teistkordselt toimuvatele Viljandi meistrivõistlustele. 110-eurose sisseostuga No Limit Holdem pokkeriturniir viiakse läbi koostöös Tartu Mõttemängude Klubiga.

Turniiripilet on võimalik soetada ainult läbi Triobeti, võites see kas läbi 9.-26. novembrini vältava online-kvalifikatsiooni või ostes enne 27. novembri keskpäeva.

Kell 20:00 algavad igapäevased 3,30-eurose sisseostuga satelliitturniirid mängitakse 9-minutiliste tasemete ning 1000 stardipunktiga. Esimese 45 minuti jooksul on võimalik teha piiramatus koguses juurdeoste (a’ 1000 punkti) ja/või add’on (3000 punkti). Hiline registreerimine kestab 30 minutit, samuti on lubatud kahekordne sisseost.

Satelliitturniirid toimuvad vähemalt nelja mängija osavõtul ning igaühe võitjale on garanteeritud 110-eurone pilet. Online-kvalifikatsioon on leitav Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events.

Pühapäeval, 29. novembril kell 12:00 pubis Suur Vend algavad tiitlivõistlused on tavapärasest sügavama struktuuriga: mängutasemed vältavad 30 minutit ning alustatakse 30 000 stardipunktiga. Ka hilineda on lubatud kuni kolm ja pool tundi, kuid kindlasti tuleb eelnevalt soetada turniiripilet ning võtta kaasa isikut tõendav dokument.

„Mängima pääseb kuni 45 pokkerihuvilist ning juhul, kui turniir müüakse välja enne online-kvalifikatsiooni lõppu, asendab Triobet hiljem võidetud pileti mõne samaväärsega,“ kommenteeris Tartu Mõttemängude Klubi juht Tarmo Pikk. „Arvestades pokkeri aina kasvavat populaarsust Mulgimaal ning Lõuna-Eestis tervikuna, loodame eelmise aasta tulemused ületada,“ lisas Tarmo.

Mullu tuli 25 osalejaga Viljandi meistrivõistluste võitjaks kohalik pokkerimängija Andre Lätte, kes teenis täpselt tuhat eurot auhinnaraha. Teiste seas pakkusid talle konkurentsi ka poolteist aastat tagasi netipokkeris 270 000-eurose auhinnaraha teeninud Janno Jerlakas ning ülikogenud Tartu pokkeriproff Runnar Lindepuu.

Triobeti konto saad avada siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories