Tartumaa pokkerimeistriks krooniti Magnus Pukk

Magnus Pukk

Reedel, 6. novembril Puhjas toimunud 2015. aasta Tartumaa lahtistel meistrivõistlustel triumfeeris Magnus Pukk (pildil) Viljandist.

Juba kolmandat aastat järjest Piilu baaris toimunud tiitlivõistlused viidi läbi Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi koostöös. Sarnaselt eelmistele aastatele müüdi kõik kohad 55-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniirile välja juba enne võistluse algust.

„Puhjas ei toimu küll palju pokkeriturniire, kuid kui midagi juba korraldatakse, on ka huvi suur. Oleme rahul, et vähem kui tuhande elanikuga alevikku on juba külastanud mitmed Eesti tippmängijad ning pokkerisõbrad paljudest erinevatest paikadest. Seniste ettevõtmiste õnnestumise põhjal võime julgelt pidada Puhjat üheks tähtsamaks pokkeri sihtkohaks Lõuna-Eestis,“ sõnas Tartu Mõttemängude Klubi juht Tarmo "Waim" Pikk.

45 osalejaga No Limit Holdem turniiri mängutasemed vältasid 20 minutit ning alustati 20 000 stardipunktiga. Osaleda said kõik vähemalt 21-aastased Triobeti kasutajad, kes võitsid pileti läbi online-kvalifikatsiooni või ostsid selle läbi Triobeti pokkeritoa.

Eelnevalt ka mitmetel Tallinnas toimunud suurematel pokkeriturniiridel head mängu näidanud ning viimase Triobet Live Viljandi võitnud Magnus pani oma paremuse maksma finaallauas. Viimases käes oli {a-Hearts}{8-Clubs}-ga võrulase Ragnar Raagi {10-Hearts}{10-Spades} alistanud Magnusel küll mõnevõrra õnne, sest flopis avati Ragnarile saatuslikuks saanud äss.

Tartumaa meistritiitliga kaasnes 675 eurot. Ragnar teenis 338 ning kolmandaks tulnud Kohila mängija Kristjan Veskimäe 247 eurot. Auhinnaraha jagus turniiri finaallauale ehk üheksale parimale, kellest viimasena teenis rahalise preemia ka möödunud aasta meister Keithi Valli.

„Kuigi esimestel Puhjas peetud tiitlivõistlustel krooniti tšempioniks kohalik pokkerientusiast Martin Hämälainen, on viimasel kahel aastal tõstnud võidukarika pea kohale külalisvõistlejad,“ tõdes "Waim". „Loodame, et järgmisel aastal on Tartumaa mängijad juba oluliselt paremas löögihoos,“ muheles Tarmo.

Tartumaa meistrivõistlused 2015: €55 No Limit Holdem
Lõppjärjestus ja auhinnarahad (EUR)
1. Magnus Pukk - 675
2. Ragnar Raag - 338
3. Kristjan Veskimäe - 247
4. Tõnis Järvsoo - 205
5. Ivo Jäger - 157
6. Raido Perve - 157
7. Leo Jäger - 157
8. Egon Jäger - 157
9. Keithi Valli - 157

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories