Tallinnas toimuva Triobet Live’i osalustasu tõuseb järgmisel aastal sajale eurole

Triobet Live

Järgmisel aastal tõuseb Tallinnas toimuvate igakuiste Triobet Live pokkeriturniiride sisseost 100 eurole. Aasta jooksul viiakse läbi 11 turniiri, mängukavast välja arvatud 300-eurose osalustasuga eriturniiri asendab aga Triobet Superweekend.

„Triobet Live’i osalustasu on püsinud samal tasemel juba kaheksa aastat, kuid raha väärtus on selle aja jooksul märgatavalt langenud,“ selgitas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Sajaeurone sisseost ning ühe re-entry võimalus muudavad turniiri auhinnafondi osalejatele atraktiivsemaks ning suurendavad mängimise motivatsiooni,“ väitis Andres.

Triobet Live turniirid algavad ka järgmisel aastal reedeti kell 19:00, mängitakse 10 000 stardipunkti ja 30-minutiliste tasemetega. Erandina ei toimu Triobet Live vaid aprillis, mil mängukalendri täidavad iga-aastased live-pokkeri Eesti meistrivõistlused. Triobet Live 300 eriturniiri asendav Triobet Superweekend viiakse eeldatavalt läbi järgmise aasta mais.

Lisaks Tallinnale toimub 100-eurose osalustasuga Triobet Live ka Vilniuses. „Mõlemad turniirid algavad üheaegselt, välja arvatud suvekuudel, mil Triobet Live Vilnius viiakse läbi laupäeviti. Samuti on kõikidel satelliitturniiridelt pileti võitnud mängijatel võimalik ise otsustada, kummas Baltikumi pealinnas nad võistelda soovivad,“ märkis Andres.

Tallinnas toimuvate turniiride finaliste premeeritakse €100+€10 maksvate online-turniiripiletitega, Vilniuses on auhinnad poole väiksemad. „Mõlemal juhul on tegemist lisaauhindadega, millel puudub läbimängimise nõue. Piletid kantakse võitnud mängijate Triobeti kontole ning neid tuleb kasutada 30 päeva jooksul,“ lisas Andres.

2007. aastal alguse saanud Triobet Live on Eesti populaarseim igakuine pokkeriturniir, mis toimub kaheksas Eesti linnas: Tallinnas, Tartus, Viljandis, Rakveres, Pärnus, Võrus, Raplas ja Otepääl. Kõikidel turniiridel paneb Triobet välja mitmesuguseid lisa- või lohutusauhindu.

Tallinnas toimuva Triobet Live’i osalustasu tõuseb järgmisel aastal sajale eurole 101
Triobet Live 2016 ajakava

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories