VIDEO: PokerStars Shark Cage teise hooaja viies koosseis

Shark Cage

PokerStars Shark Cage on telesaade, kus võtavad mõõtu tõelised pokkerilegendid ja Team PokerStars Pro mängijad tervest maailmast. Igas saates osaleb viis professionaalset ning üks läbi interneti kvalifitseerunud mängija. Iga saate võitja pääseb edasi Monacos toimuvasse finaali ning seal ootab parimatest parimat miljon dollarit!

Teise hooaja saated filmiti EPT festivalidel Bahamal ja Monacos. Viimased kolm episoodi s.h. ka miljoni dollari finaal toimus sel aastal Monacos EPT suurfinaali ajal. Esimese hooaja saated leiad siit, teise hooaja esimene koosseis leitav siin, teine koosseis siin, kolmas siin, neljas siin.

Tänases artklis leiad teise hooajan viienda koosseisu, mis on vaadatav kahes osas.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories