Kaasmängijat kõrvast hammustanud Briti pokkerimängija saadeti trellide taha

Vanglasse kolmeks aastaks

Briti pokkerimängija, kes hammustas turniiri ajal tüki kaasmängija kõrvast, saadeti erakordselt vägivaldse teo eest kolmeks aastaks Rootsi kardinate taha.

Ipswich Star andmetel sai intsident alguse Ipswich Central Conservative Club'is toimunud pokkeriturniiril, kus 27-aastane Nicholas Salisbury sajatas ühe Robert Reed'i sõbraga ning agiteeris Reed'i õues kaklema.

Reed ei olnud arvete klaarimisest rusikate abil huvitatud, kuid kui mees läks õue suitsu tegema, virutas Salisbury talle tugeva hoobi näkku. Sellega Reedi kannatused ei lõppenud, sest Salisbury võttis ta poolhaardesse ning hammustas tüki mehe kõrvast.

Iga kord, kui ta peeglisse vaatab, tuleb mehele see õhtu meelde.

Nagu arvata võite, oli Reed sellise rünnaku järel oimetu ega pannud isegi tähele, et osa tema kõrvast on puudu, kuniks Salisbury selle välja sülitas. Seejärel kiirustas Reed haiglasse, kus kõrvatükk õnneks tagasi õmmeldi. Haiglas tuvastati ka õlavigastus ning verevalum silmas.

Salisbury advokaat Nicola May kinnitas kohtus, et tema klient oli päev läbi kõvasti joonud ega mäletanud rünnakust midagi. "Sellest hoolimata vabandab ta tekitatud vigastuste eest," väitis May.

Kohtunik Rupert Overbury hinnangul ei olnud Salisbury erakordselt võigas ning vägivaldne rünnak millestki provotseeritud ning süüdistatavale määrati kolmeaastane vanglakaristus. "Iga kord, kui Reed peeglisse vaatab, tuleb talle see õhtu meelde," nentis Overbury.

Samuti kehtestati Salisburyle Reedi suhtes lähenemiskeeld.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories