Suure-Jaani pokkerimeistriks tuli vändralane Alo Tõns

Alo Tõns

Pühapäeval, 27. detsembril toimusid kohvikus „Arturi Juures“ esimesed Suure-Jaani lahtised meistrivõistlused pokkeris. Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi koostöös korraldatud 55-eurose sisseostuga No Limit Holdem turniiril osales 34 peamiselt Suure-Jaanist ning mujalt Viljandimaalt pärit mängijat.

„Kuigi Viljandist 25 kilomeetri kaugusel asuv Suure-Jaani on võrdlemisi väike linn, elab siin kümneid aktiivseid harrastajaid,“ kommenteeris Tartu Mõttemängude klubi juht Tarmo "Waim" Pikk. „Toimunud meistrivõistlused olid kahtlemata ajaloolised, sest mitte kunagi varem pole Suure-Jaanis ühtegi ametlikku rahaliste sisseostudega pokkeriturniiri veel korraldatud,“ märkis Tarmo.

Ligikaudu kaheksa tundi väldanud pokkerivõistluse lõpetas Marko Prii ning Alo Tõnsi (pildil) vaheline esikohaduell. Mehed otsustasid sõlmida rahalise kokkuleppe ning poolitada vennalikult esimese kahe koha auhinnaraha, teenides kumbki 459 eurot.

Mäng jätkus karikale ning leidis lõpplahenduse juba esimeses kokkuleppele järgnenud jaotuses. Marko pani kõik oma punktid mängu {a-}{6-}-ga, Alo aga {9-Spades}{9-Hearts}-ga. Lauas avatud {10-}{8-}{2-}{4-}{k-} midagi ei muutnud ning Alo üheksad jäid Marko äss-kõrge vastu peale.

Kolmanda koha sai valitsev Tartumaa meister Magnus Pukk, kes teenis 340 eurot. Auhinnaraha jagus ka kohalikule turniiripokkeri edendajale Ivar Heerole ning Viljandi naismängijale Gina Akulinale.

Suure-Jaani meistrivõistlused: €55 No Limit Holdem re-entry
Lõppjärjestus ja auhinnarahad (EUR)
1. Alo Tõns - 459
2. Marko Prii - 459
3. Magnus Pukk - 340
4. Ivar Heero - 272
5. Gina Akulina - 170

„Mööduval aastal oli Mulgimaa üks tähtsamaid regionaalseid turniiripokkeri sihtkohti Eestis, sest lisaks Suure-Jaanile selgitasime meistreid ka Karksi-Nuias, Viljandis ning maakonnas tervikuna,“ sõnas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Kuna mängijate huvi oli suur, jätkame nende korraldamist järgmiselgi aastal ning kaalume ka uute sihtkohtade lisamist,“ lõpetas Andres.

Suure-Jaani pokkerimeistriks tuli vändralane Alo Tõns 101

Turniiri pildid leiad siit.

VEEL LUGUSID

Other Stories