Triobet Live jõuab sel nädalavahetusel Pärnusse ja Tartusse

Triobet Live Pärnu oktoober 2015

Menukas üle-eestiline turniirisari Triobet Live jõuab reedel, 11. detsembril Pärnusse ning pühapäeval, 13. detsembril Tartusse. Mõlemale turniirile saab kvalifitseeruda läbi Triobeti pokkeritoas toimuvate „TB EVENTS“ satelliitturniiride, mis võimaldavad pileti võitjal ise otsustada, millisel Triobeti live- või online-turniiril ta osaleda soovib.

Kell 19:00 Port Arturi kaubanduskeskuses asuvas Grand Prix kasiinos algavast 50-eurose osalustasuga Triobet Live Pärnust on saanud Eesti populaarseim igakuine väljaspool pealinna toimuv pokkeriturniir. Mängitakse re-entry formaadis ning koheselt pääseb laudadesse kuni 50 pokkerisõpra, hiline registreerumine vältab aga 200 minutit.

Pühapäevasel, kell 14:00 algaval 25-eurose sisseostuga Triobet Live Tartu turniiril pääseb osalema kuni 45 mängijat. Kui Pärnus toimuvale turniirile on võimalik end ka jooksvalt sisse osta, siis Tartu Mõttemängude Klubis toimuvale üritusele saab registreeruda vaid läbi Triobeti pokkeritoa enne 11. detsembrit kell 12:00.

Kõik Triobet Live turniirid mängitakse 10 000 stardipunkti ning 30-minutiliste tasemetega. Nii nendele kui ka teistele live- ja online-turniiridele, mille partneriks või läbiviijaks on Triobet, saab kvalifitseeruda läbi 11-euroste „TB EVENTS: Weekly R/A“ satelliitturniiride, mille auhinnafond on garanteeritult vähemalt 350 eurot.

„Pileteid meie üritustele saab võita ka läbi analoogsete 25-eurose sisseostuga satelliitide,“ kommenteeris Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget, kelle sõnul on uus online-kvalifikatsioon mängijate poolt väga hästi vastu võetud. „Näiteks eilsel 3,30-eurose sisseostuga sub-satelliidil, millel jagati eelpool kirjeldatud 11- ja 25-euroseid satelliidipileteid, osales 41 mängijat,“ väitis Andres.

3,30-eurose sub-satelliidi pileti võib saada ka täiesti niisama, täites 7.-13. detsembrini Triobeti pärisraha laudades kolm missiooni:
- Saades Texas Holdem’is kolmel korral taskuässade paar,
- Võites panga showdownil paarist väiksema kombinatsiooniga (v.a. Razz ja Omaha Hi-Lo madalam pool),
- Võites Holdem’is jaotuse taskukaheksatega.

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories