Uuringu väitel mängib kasiinodes vaid 25% Macau külastajatest

Macau

Macaust on saanud viimase kümnendi jooksul maailma suurim hasartmängukeskus, mille käibed ning kasumid on tublisti üle ka Las Vegasest. Hämmastaval kombel tõestab aga Macau külastajate seas läbi viidud uuring, et kasiinodes käib mängimas kõigest 25% linna külastavatest turistidest.

Veelgi enam - vaid 38% nendest, kes Macaud külastades ka kasiinodes mängivad - kulutab sellele alla 125 dollari. Minnes veelgi edasi, siis 21% mängijatest kulutab hasartmängudele kõigest 62 dollarit või vähem.

Need numbrid väljendavad ilmekalt ka raskusi, millega operaatorid on pidanud Macaus viimasel ajal vastamisi seisma. Langus on kestnud juba 18 kuud järjest ning lõppu veel ei paista.

Hasartmänguäri hoiavad veel vee peal rahakad mängurid. Panuseid teinud inimeste üldarvust on neid 25% ning "rahakaks mänguriks" loetakse inimest, kelle käive ühe külastuse kohta ületab 626 dollarit.

Küsitlusele vastas 1025 turisti selle aasta aprillist kuni juunini. Neist 60% olid naised ning 40% mehed. Koguni 68% turistidest olid pärit mandri-Hiinast, kus pole hasartmängude mängimine teavatasti lubatud. Palju külalisi oli ka teistest paikadest nagu näiteks Hong Kong, Taiwan ning Malaisia.

Rahul ei saa olla ka hotellitööstus, sest koguni 58% peatus linnas vaid päevaks ning vähemalt üheks ööks jäi ööbima kõigest 42% külalistest.

Siiski võib märgata teatavat lojaalsust, sest koguni 70% turistidest on käinud vähemalt ühel korral linnas ka varem. Neist omakorda 70% tunnistas, et külastanud Macaud vähemalt kolm korda viimase viie aasta jooksul.

Artikli fotoWikipedia.org.

VEEL LUGUSID

Other Stories