VIDEO: PokerStars Shark Cage teise hooaja kuues koosseis

Shark Cage 2

PokerStars Shark Cage on telesaade, kus võtavad mõõtu tõelised pokkerilegendid ja Team PokerStars Pro mängijad tervest maailmast. Igas saates osaleb viis professionaalset ning üks läbi interneti kvalifitseerunud mängija. Iga saate võitja pääseb edasi Monacos toimuvasse finaali ning seal ootab parimatest parimat miljon dollarit!

Teise hooaja saated filmiti EPT festivalidel Bahamal ja Monacos. Viimased kolm episoodi s.h. ka miljoni dollari finaal toimus sel aastal Monacos EPT suurfinaali ajal. Esimese hooaja saated leiad siit, teise hooaja esimene koosseis leitav siin, teine koosseis siin, kolmas siin, neljas siin, viies koosseis siin.

Tänases artklis leiad teise hooaja kuuenda ja ühtlasi viimase koosseisu, kelle seast selgub viimane edasipääseja miljon dollari saatesse.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories