Triobet Live jõuab algaval nädalavahetusel Pärnusse ning Tartusse

Triobet Live Pärnu detsember 2015

Algaval nädalavahetusel jõuab populaarne üle-eestiline Triobet Live turniirisari Pärnusse ning Tartusse. Mõlemale turniirile saab kvalifitseeruda läbi Triobeti pokkeritoas toimuvate „TB EVENTS“ satelliitturniiride, mis võimaldavad pileti võitjal ise otsustada, millisel Triobeti live- või online-turniiril ta osaleda soovib.

Triobet Live Pärnu algab reedel, 15. jaanuaril kell 19:00 Port Arturi kaubanduskeskuses asuvas Grand Prix kasiinos. Turniiri sisseost on 50 eurot ning koheselt pääseb laudadesse kuni 50 pokkerisõpra. Lubatud on ka üks re-entry või hiline registreerumine esimese 200 minuti jooksul.

Seevastu Triobet Live Tartu toimub pühapäeval, 17. jaanuaril. Kell 14:00 Tartu Mõttemängude Klubis algaval 25-eurose sisseostuga re-entry turniiril pääseb osalema kuni 45 mängijat ning erinevalt Pärnust, kus toimuvale turniirile on võimalik end ka jooksvalt sisse osta, saab üritusele registreeruda vaid läbi Triobeti pokkeritoa enne 15. jaanuarit kell 12:00.

Kõik Triobet Live turniirid mängitakse 10 000 stardipunkti ning 30-minutiliste tasemetega. Nii nendele kui ka teistele live- ja online-turniiridele, mille partneriks või läbiviijaks on Triobet, saab kvalifitseeruda läbi 1,10, 3,30 ja 11-euroste „TB EVENTS“ satelliitturniiride, millel kõigil on garanteeritud auhinnafond. Vastavad turniirid leiad Triobeti lobbyst läbi: Tournaments > Satellites > Triobet Events.

Detsembris Pärnus toimunud 1573-eurose auhinnafondiga Triobet Live’il saavutas esikoha Margus Suurväli, kes oli samanimelise pokkeriturniiri tšempion ka augustis. Ka Tartus kipuvad turniirivõidud minema samadele inimestele – nii oli jõulukuul edukaim Liisi V., kes on osalenud ülikoolilinnas läbiviidaval Triobet Live’il vaid kahel korral ning mõlemad turniirid võitnud.

VEEL LUGUSID

Other Stories