OlyBet garanteerib enam kui 5000 euro väärtuses OPEM-turniiripileteid

Olybet OPEM

Täna, 17. septembril alustab OlyBet online-pokkeri Eesti meistrivõistluste (OPEM) satelliitturniiride korraldamist. Ühtekokku garanteeritakse enam kui 5000 euro väärtuses turniiripileteid.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) poolt läbiviidavad arvult kaheksandad tiitlivõistlused toimuvad 1.-8. novembril ning koosnevad 12 turniirist. Vastavalt ETPF-i toetajate vahelisele loosimisele viib Olybet läbi neist kolm: 33-euroste osalustasudega Pot Limit Omaha 8-max’i ja Limit Holdem Turbo 5. novembril ning 55-eurose sisseostuga No Limit Holdem 6-max turniiri üks päev hiljem.

33-euroseid OPEM-pileteid on võimalik jahtida igapäevastel €3,30 sisseostuga No Limit Holdem satelliitturniiridel, mis algavad kell 20:00. Turniirid mängitakse 2000 stardipunkti ja 6-minutiliste tasemetega, soovi korral on lubatud ka üks re-buy ning topeltpunktidega add’on. Vähemalt viie osaleja registreerumisel garanteeritakse turniiripilet kahele parimale.

Kell 21:00 algavad online-satelliidid 55-eurosele OPEM turniirile. Turniiride sisseost, juurdeostude võimalus ning struktuur on analoogsed eelmistele, kuid garantii piirdub auhinna kõrgema maksumuse tõttu ühe piletiga.

Kõikidele 3,30-eurose sisseostuga satelliitturniiridele võib pääseda ka täiesti tasuta läbi igapäevaste OlyBet Poker Series Daily freerollide. Iga tasuta turniiri viis parimat saavad auhinnaks 3,30-eurose satellidipileti.

Samuti korraldab OlyBet flip-turniire, mis on mõeldud nendele mängijatele, kes ei soovi pikemalt mängule pühenduda. 3,30-eurose sisseostuga turniiri võitjale garanteeritakse 33-eurone OPEM turniiripääse, 22-eurose osalustasuga turniiri neljale parimale aga 55-eurone OPEM pilet. Sisuliselt reigivabad turniirid käivituvad koheselt, kui nendele on registreerunud 10 mängijat.

Lisaks auhinnarahale premeerib OlyBet kõigi kolme OPEM turniiri võitjad ka tasuta pääsmetega järgmisel aastal toimuvatele live-pokkeri Eesti meistrivõistlustele samas mänguformaadis.

Tutvu OlyBeti pokkeritoa sõltumatu ülevaatega siin.

VEEL LUGUSID

Other Stories