Täna õhtul toimub Highrollers in the Sky finaalsatelliit

Trobet Highrollers in the Sky

Täna õhtul kell 20:00 algab Triobetis 150-eurose sisseostuga Highrollers in the Sky supersateliit, mille parimad teenivad pileti sel nädalavahetusel Tallinna Teletornis toimuvale 1100-eurose osalustasuga pokkeriturniirile. Boonusena saavad kõik pileti võitjad 400 eurot reisiraha.

Finaalsatelliit viiakse läbi 15-minutiliste tasemete ning 1000 stardipunktiga. Hiline registreerumine vältab 45 minutit, mille jooksul on võimalik sooritada piiramatus koguses juurdeoste (a’ 1000 punkti) ja/või add’on (3000 punkti). Samuti on lubatud kahekordne sisseost.

Satelliitturniiri parimad teenivad 1500-eurose auhinnapaketti, milles sisaldub high-roller turniiri sisseost ning 400 eurot reisikulude katteks (reisiraha on lisatud Triobeti poolt auhinnafondi boonusena). Eeldatavalt mängitakse supersatelliidil välja üle seitsme auhinnapaketi.

Need mängijad, kel ei õnnestu supersatelllidilt turniiripiletit võita (või kes sellel ei osale), saavad osta pileti Triobetist kuni kolmapäevani kell 11:00. Hiljem saab soetada turniiripileteid (vabade kohtade olemasolul) vaid erikokkuleppel läbi Triobeti. Kohapeal pileteid ei müüda.

10.-11. oktoobril läbiviidavale kahepäevasele sügavastäkilisele high-roller turniirile pääseb kuni 50 mängijat. Teiste seas pakuvad Eesti pokkeriparemikule ning külalistele lähiriikidest konkurentsi ka Eesti koondise korvpallurid Janar Talts, Gert Dorbek ning Tanel Sokk. Võitjat ootab kuni 20 000 eurone auhinnaraha ning klaasikunstnik Eeva Käsperi poolt valmistatud karikas.

Turniiri läbiviimist juhib Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget, keda assisteerib Lõuna-Eesti turniiripokkeri hing Tarmo „Waim“ Pikk. Üritusel toimuvaid sündmusi jäädvustab tippfotograaf René Velli, samuti teeb Triobet turniirist live-blogi formaadis otseülekande meie portaalis.

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories