Triobet Live'i 10 parimat saavad 150-eurose turniiripileti

Triobet Live september 2015

Sarnaselt septembrikuisele turniirile antakse ka sel reedel toimuva igakuise Triobet Live'i kümnele parimale 150-eurone Highrollers in the Sky supersateliidi pilet.

Triobet Live algab Olümpia hotellis asuva Senso restorani banketisaalis 2. oktoobril kell 19:00. Turniiri sisseost on 70 eurot ning tavapäraselt mängitakse 10 000 stardipunkti ja 30-minutiliste tasemetega.

Turniiril toimuvaid sündmusi vahendatakse läbi live-blogi formaadis otseülekande meie portaalis ning koheselt pääseb laudadesse 90 mängijat. Esimese 180 minuti jooksul on lubatud hiline registreerumine või ühekordne re-entry.

Triobet Live’i 1500-eurone lisaauhinnafond jaguneb kümneks satelliidipiletiks. 6. oktoobril kell 20:00 läbiviidava finaalsatelliidi parimaid ootab 1500-eurone auhinnapakett, milles sisaldub 1100-eurone sisseost eksklusiivsele pokkeriturniirile ning 400 eurot reisikulude katteks. Garanteeritud on vähemalt viis paketti ning hetkel on turniirile registreerunud juba üle 30 mängija.

10.-11. oktoobril toimuvale kahepäevasele sügavastäkilisele „Highrollers in the Sky" nime kandvale turniirile pääseb kuni 50 mängijat. Teiste seas pakuvad Eesti pokkeriparemikule ning külalistele lähiriikidest konkurentsi ka Eesti koondise korvpallurid Janar Talts, Gert Dorbek ning Tanel Sokk.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories