OlyBet pokkeritoas saab lihtsa ülesande täitmise eest preemia

Achivements

OlyBet pokkeritoas saavad mängijad erinevate ülesannete täitmise eest missioonimärke, mis peamiselt täidab meelelahutuslikku poolt ning igaüks saab end läbi erinevate eesmärkide proovile panna, kuid aegajalt saab ka lihtsate ülesannete täitmise eest rahalisi hüvesid või pokkeripileteid.

Meelelahutuslikud märgid on jagatud kolme värvi - sinised, oranžid ning punased, viimased on kõige raskemini täidetavad. Siniseid märke saab väga lihtsa vaeva eest, oranže ja punaseid märke saab lunastada mitme erineva raskusastmega ülesande täitmise eest. Iga mängija saab lauas kuvatava märgi valida täidetud missioonimärkide seast ehk näitada teistele oma tugevust teisel moel.

Eripakkumisena alates tänasest OlyBet Poker Series tasuta €3.30 satelliitpiletit 300 kiiremale mängijale, kes pärisraha ükskõik millisel tasemel Texas Hold'em rahalauas (k.a. Blaze kiirpokkeris) saavad kolmel korral taskuässad. Leia ülesanne "OPS" nime alt. PS! Pakkumine kehtib kuni 20. detsembrini. Tasuta mängud ja turniirid ei kvalifitseeru antud pakkumises.

Märkide näitamine lauas on iga mängija enda valida ja kehtib reegel - kui sa ei näita oma märki, siis ei näe sa ka teiste märke. Märkide kuvamise saab sisse/välja lülitada: "My account > View my Achievements > Privacy" alt valides "Public / Private".

Erinevate missioonide kirjeldused ja ülesanded on leitavad pokkeritoa tarkvara kaudu: "My account > View my Achievements".

VEEL LUGUSID

Other Stories

SOOVITATUD SINULE

OlyBet pokkeritoas sajab raha OlyBet pokkeritoas sajab raha