Triobet jagab kümnenda sünnipäeva puhul kingitusi

Triobet 10

2006. aastal esimesena Baltikumi turule orienteerunud Triobeti pokkerituba tähistab tänavu jaanuaris oma kümnendat sünnipäeva. Selle puhul korraldatakse 10 000 euro väärtuses eksklusiivseid freerolle ning jagatakse lisaauhindu läbi iganädalaste missioonide, mobiilipokkeri reigiralli ning tasuta keerutuste pokkeritoa kasiinos.

Ajavahemikus 8.-31. jaanuarini toimub Triobetis kümme eksklusiivset 1000-eurose auhinnafondiga freerolli. Tasuta turniirid on kutsetega, mille arv sõltub Triobeti konto avamise aastast. Väärtustades mängijate lojaalsust, pääsevad kõigile kümnele turniirile need, kes liitusid Triobetiga 2006. aastal. Aasta hiljem konto avanud saavad üheksale, 2008. aastal alustanud mängijad aga kaheksale turniirile jne.

Osalejad alustavad freerolle 1000 stardipunktiga. Need, kes mängivad vastavale tasuta turniirile eelneva 30 päeva jooksul vähemalt 100 reigitud jaotust, saavad aga 5000 lisapunkti.

Lisaks viiakse Triobetis läbi neli saavutuste nädalat. Esimene, 4. jaanuaril algav nädal keskendub turniirisaavutustele, teine rahamängule, kolmas mobiilipokkerile ning neljas neile kõigile. Saavutuste täitmise eest, mida on võimalik näha läbi My Account > View my Achievements, antakse tasuta turniiripileteid ja/või raha.

Saavutuste nädalatega samadel perioodidel korraldab Triobet ka neli mobiilipokkeri reigirallit. Mobiilipokkeris iga nädala jooksul enim reiki maksnud mängija teenib 850-eurose nutitelefoni Apple iPhone 6S 64GB.

Viimaks kingib Triobet kõigile oma klientidele kuni jaanuarini lõpuni ka ühe igapäevase tasuta keerutuse pokkeritoa kasiinos. Võimalikud võidud on boonusrahas, mis tuleb enne väljakandmist 30 korda läbi mängida.

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

VEEL LUGUSID

Other Stories